Jump to content

peteruutassn

Leden
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About peteruutassn

 • Rank
  Forum Newby
 1. peteruutassn

  vista 3.03

  Wederom een nieuwe beta versie voor de vista v3.03 Met als toevoeging 1000 waypoints ipv 500. Let op! Ook bij deze beta versie wordt alles (op de Kaarten na) gewist/gereset!!!
 2. Belangrijk! bij het overgaan op versie 3,01 verlies je alle instellingen... zowel je persoonlijke instellingen, de eigenrs-info, maar ook je eigen waypoints,routes e.d. Maak dus eerst een goede backup! en/of zorg voor goede screenshots (of pen en papier). "normaal" gebeurt dit niet, een anderen mnier van opslaan zou deze reset noodzakelijk maken. peter.
 3. Helaas had ik tijdens de heenreis naar maideira (transavia) een andere ervaring dan de meesten... Op mijn vraag aan de purser of mijn gps aanmocht, werd met een tandpasta-smile geantwoord "tijdens start en landing" mag geen enkel elektronisch apparaat aan, en tijdens de gehele vlucht niet "iets" wat een antenne heeft. Toen hij ook nog vroeg "wat voor soort gps" het was ??????? was de discussie al snel gesloten. tijdens het filmpje zou het mij wel duidelijk worden... De terugweg maar niet gevraagd en stiekum het apparaatje aan laten staan. jammer vond ik het wel.
 4. Er is een nieuwe (beta)firmware versie 2,41 uit voor de Legend. Daarmee is o.a. je opstartscherm te veranderen. vergelijkbaar met gpswarn, maar dan anders...
 5. er is (alweer) een nieuwe (beta) versie voor de legend. 2.40b. deze heeft een paar leuke nieuwigheidjes... ga naar: http://www.garmin.com/products/etrexLegend...nload_beta.html
×
×
 • Create New...