Spring naar bijdragen

starsky

Leden
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 60CSx

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Losser
 1. @PnavE_81 Dat is een andere sticker
 2. Groundspeak sticker "Official Geocache" Large Engels De large was iets groter dan verwacht, afmeting is ca. 25x12,5 cm Vraagprijs is €2,50 Kan met de post verstuurd worden.
 3. starsky

  Chirp

  Mijn GPS kan geen chirp lezen en gebruik het ook niet. In het verleden met een medegeocacher wel eens gebruikt, maar voegt niet zo heel veel toe.
 4. Als je 3 maanden na een tekenbeet grieperig gaat voelen met koorts, hoofdpijn, spierpijn en vermoeidheid dan toch nog even de dokter bellen.
 5. Ik neem altijd maar 1 TB mee van een cache, ook als er meerdere in liggen. Thuis kijk in dan even wat de opdracht is en voer deze zo nodig uit. Waar de TB in gaat ligt een beetje aan de caches die ik de volgende keer bezoek.
 6. starsky

  Taal Geocaching.com

  Ah vandaar ja ik gebruik inderdaad c:geo, weten we dat ook weer. Bedankt voor je antwoord!
 7. starsky

  Taal Geocaching.com

  Geregeld als ik geocaching.com bezoek staat de taal op Engels, terwijl ik dit al tientallen keren heb aangepast naar Nederlands. Zijn nog meer mensen die dit hebben? Weet iemand hier ook een oplossing voor?
 8. @Barry Als je toch iets leuks bedacht hebt is het voor de CO toch niet leuk om gelijk al een hint er neer te zetten? Tenminste ik deel die mening niet. Mensen mogen in het begin wel ergens moeite voor doen, helemaal als het goudjagers zijn. Het idee is wel fijner dat je kan bellen als je er niet uit komt, maar een CO kan ook niet altijd opnemen of reageren. Het is frustrerend als je een lange multi gelopen hebt en je kan het eindcoördinaat niet vinden, maar dat hoort ook bij het spel. @Sivota Het hoeft toch niet allemaal voorgekauwd te zijn? Ik vind dat mensen best wel wat moeite voor mogen doen. De kunst als CO is om een geocache zo te maken dat je eigenlijk geen hint nodig hebt.
 9. Sowieso geen hint als het podium nog niet verdeeld is, later is een hint soms wel handig. Helemaal als de verstopplaats wat lastig is. Helaas heb je ook geocachers die de hint al gebruiken voordat ze beginnen met zoeken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...