Spring naar bijdragen

Dieckske

Leden
 • Aantal bijdragen

  45
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Dieckske

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 02-08-1979
 1. Ik ben dan wel geen cacheteam, hoewel ik het vrij regelmatig doe met mijn maat Redboost . Maar ik ben 23 jaren jong en m'n maat 24 jaren. Groetjes Dieckske!
 2. Wat is een forum toch zonder de anti-blond commentaren van onze eigen et1961 ???
 3. Ik zat me zo'n beetje hetzelfde af te vragen. Daarom heb ik het draadje gestart Wat voor caches? Misschien staat er daar iets bij voor je ? Ik begin toch langzamerhand te geloven dat de "ideale" cache niet bestaat. Wat de een helemaal top vindt, vindt de ander misschien wel helemaal niets. Zoals je kunt zien in het draadje, heeft de een graag dat de cache kindvriendelijk is, terwijl dat dat voor een ander juist de reden om de cache niet te doen . Ik denk dat het gewoon een combinatie van factoren is, wat je cache tot een toppertje maakt. De plaats, de eventuele opdrachten die je eers
 4. Dieckske

  Wat voor caches?

  Ben ik het ook volledig mee eens. Dat je de cache controleert of hij wel aan de regels,gaan we weer , voldoet, vind ik terecht. Maar aangezien de cache eerst wordt gecontroleerd en pas daarna op de site wordt gezet, hebben de overige geocachers geen gelijke kansen om de eerste te zijn. kortom....verpest het niet voor de rest !!! (de approvers dan he ) Groetjes Dieckske!
 5. Nope,... ik ook niet !
 6. Dieckske

  Wat voor caches?

  nee joh, je hebt me, denk ik, verkeerd begrepen. Deze reactie was bedoeld voor et1961. We hebben bij een ander topic, De ultieme GeoCaching prikstok?, Wie weet wat dit is?, een soort van meningsverschilletje gehad, vandaar. Zoals je kunt zien heb ik me een beetje stug gedragen tegenover et1961, en heb niet echt sorry gezegd, dus Etienne,.... bij deze ! Zoals je al eerder hebt gemeld, was je niet boos. Ik was blij dat te lezen . Het laatste wat ik wil, is mijn mede geocachers het harnas in jagen. Het enige wat ik met dit topic wil bereiken, is uitvinden wat voor soort cache er over het alg
 7. Volgens mij moet je ervoor zorgen dat je je kassabon en eventueel het garantiebewijs meeneemt, zodat je aan kunt tonen dat het toestel in, neem ik aan, Nederland gekocht is. Hiermee toon je dus aan dat je NIET aan het invoeren bent. Geld ook voor videocamera's, fototoestellen, etc... Da's mijn tip. hoop dat je er iets aan hebt Groetjes Dieckske !
 8. Dieckske

  Wat voor caches?

  Geogerard,..... hartstikke bedankt!!!!
 9. Dieckske

  Wat voor caches?

  Hi, Zelf zeker ook al een keer (of wat) nodig gehad? SY Etienne Je bent nog steeds kwaad he?
 10. Dieckske

  Wat voor caches?

  Zo had ik het nog niet bekeken, maar ja,... ik heb zelf dan ook geen kinderen. Ik zal het zeker in m'n gedachte houden. Thanx for the tip Vriendelijke groeten van Dieckske!
 11. Ik denk ook dat het allemaal wel meevalt. Ik bedoel, als Irak of Afganistan of wie dan ook, echt een aanslag wil plegen op Amerika of zo, dan zullen ze dit toch wel doen, met of zonder GPS-signalen. Op 11 september zijn er tenslotte ook twee vliegtuigen in het WTC gevlogen, wie had dat gedacht? Bovendien zijn er wereldwijd toch bepaalde 'diensten' die deels of geheel afhankelijk zijn geworden van het GPS systeem. Reddingswerkers bijvoorbeeld. Volgens mij is het, zoals het altijd gaat met de media, een storm in een glas water. Groetjes Dieckske!
 12. Dieckske

  Wat voor caches?

  Je gaat me toch zeker niet vertellen dat alles 'voorgekauwd' (vergeef me de uitdrukking) moet zijn? Dan is de lol er toch ook van af? Nee natuurlijk niet, ik bedoel dat er geen twijfel mag bestaan over waar je naar op zoek bent en dat vragen niet op verschillende wijzen kunnen worden uitgelegd. Uiteraard mag er best wat fantasie, inlevingsvermogen en intelligentie van de cacher verwacht worden. Ingewikkelde rekensommen geen probleem, lang zoeken naar tussencaches ook geen probleem, maar wat ik wel vervelend is als je bijvoorbeeld midden in een bos staat en er staat in de tekst iets over een
 13. Dieckske

  Wat voor caches?

  Je gaat me toch zeker niet vertellen dat alles 'voorgekauwd' (vergeef me de uitdrukking) moet zijn? Dan is de lol er toch ook van af?
 14. Dieckske

  Wat voor caches?

  Gutgut wat zijn we zielig, ik woon in een gebied waar de dichtstbijzijnde cache op 15km ligt. Ach gossie ! Kom je er wel overheen denk je? Ik heb nog wel ergens het nummer van stichting correlatie liggen?!
 15. Dieckske

  Wat voor caches?

  jaja,... Dus als ik het goed begrijp, is het voor de meesten dus een combinatie van tijd en zin hebben . Maar wat is nu voor een ieder nou precies de favoriete cache? Ik bedoel, als ik een cache wil gaan zoeken, dan heb ik het liefste dat er een uitdaging aan zit, in de vorm van bijvoorbeeld een dikke rekensom, of bijvoorbeeld het oplossen van raadsels (met alle frustraties van dien ). Ook multi-caches vormen een uitdaging. Het is niet per defenitie beter of wat ook, maar het geeft wel een soort meerwaarde aan een cache en dat is juist, vind ik, het leuke ervan. Ik pak natuurlij
×
×
 • Nieuwe aanmaken...