Jump to content

cinq

Leden
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

cinq last won the day on June 25 2015

cinq had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutraal

About cinq

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap64
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  10-11-2014

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Sittard
 1. Android: Basecamp - Official App. Is dat 'm? 60 dagen gratis, daarna $20 per maand. Geen idee, lijkt me van niet, ook ander logo.
 2. Vandaag op pad gegaan om mijn eerste TB, die pas 4 km gereisd heeft uit de cache "houtje touwtje" te halen aangezien hij er al 9 weken lag na gedropt te zijn door team Wesnick (mijn kleinkids) Helaas bleek na het openen van de bus dat er geen enkele TB meer in de cache lag ondanks dat er 4 in de inventaris staan vermeld. Dit was dus duidelijk mijn eerste en tevens laatste tb, daar doe ik niet meer aan. Had ik beter voor de kids een zak snoep kunnen kopen. Ik heb een write note geschreven om aan te geven dat alles verdwenen is.
 3. Hi regenboog2. Als ik tijd heb ga ik eens kijken, is pakweg 2 km bij mij vandaan.
 4. Mijn eerste tb ligt al 2 maanden op dezelfde plek die inmiddels 12 maal is gelogd. Schijnbaar heeft men weinig interesse om tb's te laten reizen. Als ik weer eens tijd heb haal ik hem uit de cache en zoek een betere cache voor mijn tb. Het is in ieder geval mijn eerste maar ook mijn laatste, geldverspilling. Ik heb ook een tb sticker op mijn auto, die is ook slechts 3 maal gelogd door anderen sinds februari.
 5. Opgelost, het werkt weer, de 100 favo punten zijn terug aangepast.
 6. Uit en weer inloggen werkt niet, het probleem blijft bestaan, helaas. Ik kreeg een mail van de Geocaching Community Manager: ' Ik heb uw favoriete punten' aangepast. Duidelijk een misverstand, met 100 founds kun je geen 100 favo's krijgen om toe te kennen. Dus maar weer teruggemaild met nogmaals een verduidelijking van waar het probleem zit. Ik dacht dat het wellicht aan de Adblocker lag, uitgezet, maar daar lag het ook niet aan, dus maar weer aangezet, ben geen fan van teveel reclame. Maar weer wachten op antwoord van de GCM.
 7. Peetee, bedankt, ik ga het melden.
 8. Ik heb mijn premium lidmaatschap iets te laat betaald waardoor ik enkele dagen weer als basis lid stond genoteerd. Na de betaling werd ik weer premium. Waarschijnlijk is hierdoor iets misgegaan want ondanks dat ik nu premium lid ben kan ik geen favorieten meer toekennen, ik ontvang wel de punten bij elke 10 founds. Het was toch zo, dat je bij het loggen meteen een vakje zag om de favo toe te kennen, als ik het me goed herinner? Iemand een idee waar ik dit kan melden?
 9. Oké het is gelukt. Dank hiervoor.
 10. Ik heb nog nooit iets gedaan met travel bugs, weet er dus helemaal nog niets van. Kalkendotters: je schrijft Ga dus naar.........en verder niets.
 11. Ik heb een auto gezien met daarop een travel bug sticker. Het betreffende nummer heb ik genoteerd. Nu is mijn vraag: Waar en hoe log ik deze?? Het nummer begint met een Q
 12. Kan sinds een uurtje of drie ook niet op alle forum draadjes, gelukkig wel op deze.
 13. De hint is 'stekelig' ------------inderdaad veel braamstruiken. Ik zal er zeker nog eens teruggaan, de aanhouder wint. (helaas niet altijd)
 14. Punten scoren is nooit onze hobby geweest. Voor ons team (5 personen) is lekker wandelen door de natuur meer dan genieten en we zijn dan ook al, zoals vandaag, tevreden met 2 gevonden en 1 niet gevonden cache. Wij vragen ons wel af, hoe je midden in een bos een micro cache kunt vinden. We zochten ons te pletter, vonden niets. Is dit niet zoeken naar een speld in de spreekwoordelijke hooiberg? Tja, nog even vermelden dat we wel beginnelingen zijn. Wellicht met wat meer ervaring?
×
×
 • Create New...