Spring naar bijdragen

team_vog

Leden
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    magellan sportrak color
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    sinds sept 2005

Contact Methods

  • Website URL
    http://wv.xs4all.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Woonplaats
    Betuwe
  • Interesse
    geocaching, duiken, lezen (sf, actie), programmeren.
  1. Ook wij kenden hem niet persoonlijk, maar weten dat hij heel erg veel voor de geocaching community gedaan heeft. Wij wensen een ieder die hem kende sterkte met het verwerken van het verlies. Dat we nog vaak met plezier aan je terug mogen denken, Brenda, Wim, Lisa en Mark, oftewel Team VOG.
  2. Ik heb het inmiddels ook geinstalleerd. Het werkt echt fantastisch !!!!! Bruine Beren, heel erg bedankt. Team VOG (met een tegenwoordig ook een MIO A201)
  3. Team VOG aka Team Veldhuis Oude Grave. Niet echt bijzonder, maar goed genoeg voor ons We hebben de spatie maar vervangen door een underscore om eventuele problemen voor te zijn.... Brenda, Wim, Lisa & Mark.
  4. Leuke functie, maar helaas wat beperkt. Je moet overigens WGS84 in format GG DD.MMM invoeren en niet GG MMMMM zoals op de pagina staat. Het nadeel is dat je de kaart die je voor geschoteld krijgt niet kunt uitzoomen. Wat ik doe is dat ik de coordinaat omreken naar GG.MMMMMM en dan zelf opgeef in de url bij mapquest. Zelfde resultaat en je kunt ook verder inzoomen. Voorbeeld: N 52.22.438 E 005.17.504 wordt N52. (22438/60000) = 52.373967 en E 5.(17504/60000) = 5.291733 De url wordt dan : http://www.mapquest.com/maps/map.adp?latlo...gitude=5.291733 Nu kun je wel zoomen zover als je kunt. Het zou natuurlijk ideaal zijn als deze pagina na conversie rechtstreeks de URL aanroept. Wim.
  5. team_vog

    Infuusstandaard/prikstok

    Hi, Ik heb dezelfde vragen als Team Professor X. Misschien kun je ook nog wat zeggen over eventuele verzendkosten Een tijdje geleden heb ik een discussie gelezen over een soort oprolbare prikstok, wordt deze daar mee bedoeld ? Team VOG
  6. Goh, jammer. Ik had inmiddels nu iedereen in Nederland weet wat geocaching is wel eens een interview verwacht over de verschillende oplossingsmethodieken van een 5-sterren puzzelcache! <{POST_SNAPBACK}> Ik ben op de empirische manier Amsterdam al aan het afzoeken voor de Cock en de moord op het voetstuk (GCGWMP) .... Inmiddels 2 verdachten gevonden, en van een aantal andere bekend waar ze zich waarschijnlijk ophouden. Voor betere/efficientere manieren houdt ik mij ook aanbevolen (ook voor het op volgorde zetten van de resultaten Maar ik zou niet weten hoe je daar een mooi radio cq. televisie item van kunt maken zonder de cache te bederven Wim.
  7. Ik werk hier met de wel heel aftandse versie 5.5 van IE (werk), maar daar merk ik dat soms de newline verdwijnt na het decrypten. [edit] De genecrypte versie is twee regels, maar de gedecrypte is er maar een waarbij de woorden aan elkaar komen te staan. [/edit] Bij Panorama is dit bijvoorbeeld te zien . Hebben andere browsers hier ook last van ? Wim.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...