Spring naar bijdragen

gblanchaert

Leden
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal
 1. gblanchaert

  Oregon 600

  Ik heb mijn scherm minder gevoelig gezet en blokkeer telkens, sindsdien bijna geen problemen meer. Ah, ja: eenmaal zonder te weten hoe: de filtering ingezet... Weet ik nu ook dat ik dat moet nazien bij problemen. Vroeger moest ik af en toe zelfs de batterijen eruit nemen om het toestel terug OK te krijgen. Toch blijft dit een fantastisch toestel. Als ik ver van huis ben dan neem ik een laptop mee om in geval van nood even de GPS aan te sluiten en na te zien. Nog iets: heb altijd een smartphone bij, ik vertrouw de elektronica nooit. (nochtans mijn beroep geweest...) Ooit gehoord van iemand: even een powerbank aansluiten kan ook helpen (zelf nog niet gedaan - wel al op gewerkt omdat de batterijen leeg liepen en ik de GPS onder spanning wou houden)
 2. Mijn ervaring in FF: soms werkt het helemaal niet (uitzonderlijk), soms ( nu en dan) werkt het op bepaalde pictograms niet (anderen dan wel); meestal werkt het zeer goed.
 3. Verleden week 2x met kleinkinderen op geocaching toer, zij natuurlijk de pokémon.... Hun ervaring: geocaching is in het echt spelen. (16 en 14j) Persoonlijk zegt pokémon mij niet veel, weinig sportief en bijna zuiver virtueel. Geocaching heb je soms echt avontuurlijke momenten, ook moet je niet continue op dat scherm kijken, je geniet veel meer van de streek. Vergelijk het met een echt tennisspel en zo'n oud computerspelletje.
 4. gblanchaert

  Niks Gevonden (Help)

  Een tip indien je over het programma "Google earth" beschikt: Zet de coördinaten in het zoekvenster, zoom voldoende op de kaart in en vergelijk met je gebruikte app van je iphone. Nota: ik ken iemand die zijn eerste 10tyal caches met een print van zo'n kaart heeft gevonden dus zonder GPS of smartphone. G.
 5. gblanchaert

  Cache Naar Gps Zenden.

  De reactie van Geocaching.com is dat ze je via IE sturen, vermoedelijk weten ze maar al te goed wat er moet aan gedaan worden. Of er een oplossing komt om het rechtstreeks te doen betwijfel ik omdat dat knopje "send" nogal onveilig is. Ik doe het nu voorlopig in IE. Tenzij het een reeks is, dan maak ik een PQ aan. GSAK vind ik wat te omslachtig. (ik stuur die PQ via PC naar mijn GPS)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...