Spring naar bijdragen

Jane_

Leden
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Jane_

 • Rang
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  iPhone 5
 1. Jane_

  Niks Gevonden (Help)

  Hallo ! Na het avondeten toch nog een rondje gedaan samen, hopend dat we de cache toch nog konden vinden. GEVONDEN ! Ik was wel een beetje enthousiast toen ik hem vond. Helaas waren mijn vriend en ik een pen vergeten, dus morgen gaan we even terug om toch onze namen op te schrijven.
 2. Jane_

  Niks Gevonden (Help)

  Bedankt voor de tips !
 3. Jane_

  Niks Gevonden (Help)

  Hoi, Bedankt voor de reactie. Ik gebruik de officiële app van geocaching, over dat instellen heb ik gezocht in de app maar er valt niks te vinden. Dus ik denk dat de app iedergeval goed ingesteld staat.. Hoorn (Noord-Holland) Cache: Kaap-Hoorn
 4. Jane_

  Niks Gevonden (Help)

  Hoi Eikenhofjes, Bedankt voo je reactie. Vandaag en gisteren hebben mijn vriend en ik gezocht op de zelfde locatie maar nog steeds niks gevonden. Moeilijkheid 1.5 Terrein 1.5 Omvang S Echter lees ik wel in activiteit dat mensen de cache vandaag en gisteren nog hebben gevonden. Ik kies een locatie uit via mijn iPhone druk op begin en volg het kompas, ik krijg wel de melding '' Je bent er bijna ! " maar helaas vind ik niks.
 5. Jane_

  Niks Gevonden (Help)

  Hallo allemaal ! Mijn vriend en ik zijn de laatste 2/3 weken druk bezig met geocaching, helaas hebben we nog niks gevonden. We zoeken goed en denken goed na maar helaas zonder succes. We gebruiken geocaching app (iPhone) om mee te zoeken, we kijken duidelijk na het kompas etc. Doen we iets verkeerd ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...