Spring naar bijdragen

joke2

Leden
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door joke2 geplaatst

  1. Mijn zoon stuurde me vorig jaar deze link om te laten zien waar ze heen gingen met vakantie.. Zo konden wij als hij belde volgen waar ze allemaal geweest waren. Super!
  2. Het enige nadeel aan een apparaat zonder basiskaart (ik heb een Geko 201) is dat je zo vreselijk moet zoeken naar de plaats waar je wandeling of cache begint.. Er zijn maar heel weinig caches waar je kan lezen waar het startpunt zich bevindt en dus kopieeer ik nu steeds de coordinaten van een cache die me leuk lijkt naar een programma dat me verteld waar ik heen moet om te kunnen beginnen. Is daar geen makkelijker manier voor te bedenken?
  3. joke2

    Hondenlosloopgebieden

    Kijk even hier, daar staan een aantal losloopgebieden op waaronder die in Drenthe. Misschien dat je er wijzer van wordt.. Of je tikt 'honden losloop drenthe' in bij Google, dan kom je op meerdere pagina's. Veel plezier!
  4. Lijkt mij een geweldig idee!
  5. joke2

    GPS games (scouting)

    Net gelezen in de Kampioen (ANWB): quote: Smokkelroute voor tieners Met een smokkelpaspoort en een GPSontvanger kunnen tieners een spannende smokkelroute rond Eibergen volgen. De bedoeling is zelf vee, jenever, tabak of koffie over de grens te smokkelen. Spannend is dat achter elke boom een Nederlandse of Duitse douanier kan staan. Het wandelen en het smokkelspel duren ongeveer 3,5 uur. Meer info: 0545-471911 of www.vvvachterhoek.nl Misschien een idee om eens te kijken hoe dat er aan toe gaat. Volgens mij kan je hier hele leuke spellen op baseren.
  6. joke2

    Kaarten met Coordinator

    Ik neem aan dat je coördinaten bedoelt.. Coördinatoren zijn mensen die coördineren.. (iemand die bepaalde werkzaamheden goed doet samengaan) Aan die mensen zou ik je nog kunnen helpen, aan de coördinaten niet.
  7. Tja, het klinkt zo logisch dat ik me er bijna voor schaam dat ik het gevraagd heb...
  8. Oke, ongetwijfeld een hele rare vraag, maar wat is een Earth Cache?
  9. Hartelijk gefeliciteerd met jullie dochter en zusje. Ze worden wel elke keer bijna 1,5x zo zwaar zo te zien op jullie pagina. Wat een geweldige meiden! We zullen er eentje op nemen!
  10. joke2

    Allround Wandelschoenen

    Meindle's zijn perfecte schoenen voor mensen met een brede voet, terwijl een schoen als Lowa voor smalle voeten worden gemaakt. Je keus zal dus af moeten hangen van het soort voet dat je hebt.. Zelf heb ik goede ervaringen met Sportsworld in Leerdam (en het is lekker dichtbij). Wel wil ik je adviseren om je schoenen NIET op zaterdag te kopen (geldt voor bijna elke winkel) omdat de kans dan groot is dat je wordt geholpen door een zaterdagwerker. De kans dat zo'n zaterdagwerker echt veel van schoenen weet is erg klein, de mensen die er doordeweeks werken weten er vaak meer van.
  11. Oke, Joke2 omdat Joke al in gebruik was, hoewel ik daar op het forum niets van kan vinden.. Ik ben 48 en heb een internetbedrijf voor bedrukte pepermunten, snoepjes, lolly's en harten voor bedrijven, huwelijken, geboortes etc. Verder ben ik getrouw met Frans (54) die een internetwinkel heeft in reptielenlampen en schildpaddenvoer. We lopen de caches met onze hond van 6 (groenendaeler). Moeder van 2 volwassen zoons, schoonmoeder van 2 volwassen schoondochters en oma van 2 geweldige kleindochters van 3 en 9 jaar oud. Na veel dubben een Geko 201 gekocht. We hebben altijd veel gewandeld, voornamelijk LAW's, maar we houden meer van kleine paadjes. Omdat het niet altijd even makkelijk is om de weg terug weer te vinden in een bos was een GPS de uitkomst. Wandelen en cachen vinden we prachtig, verder hebben we diverse reptielen (o.a. varanen en leguanen) en een leuke oranje kitcar om 's zomers mee te rijden. *** EDITED BY MODERATOR: Linkjes naar, en namen van eigen bedrijf wordt als reclame maken gezien en is niet toegestaan, derhalve bericht aangepast en poster bericht gestuurd. ***
×
×
  • Nieuwe aanmaken...