Spring naar bijdragen

martijnmartine

Leden
 • Aantal bijdragen

  31
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door martijnmartine geplaatst

 1. Maar daar komt nog 3 euro verzendkosten bij, zag ik? Ik heb gekozen voor afhaal, vervolgens als message toegevoegd dat de code gemaild kan worden. Via een PB kreeg ik een vraag over hoe de gift-card te gebruiken, dat kan op de volgende manier: Activeren kan via deze link: https://payments.geo...m/?upgrade=true Kies voor: 1 Year Non-renewing In het volgende scherm kun je bij de betalingsmogelijkheden kiezen voor de giftcard.
 2. Wij hebben afgelopen week verlengd via Worldcaching.com, >klik< Kosten: €22,06
 3. Niet gratis wel goed: Geosphere Geobucket schijnt ook te werken, heb ik geen ervaring mee.
 4. Ja heb ik, stuur mij maar even een mail via ons profiel: klik Alleen niet voor weinig zoals gevraagd, wel voor een redelijke prijs. Dit model, alleen dan bevestigd op een zuignap met zwanehals.
 5. Het maakt eigenlijk niet wat voor icoontje of tekst je er bij zet, er zullen altijd mensen zijn die er hun eigen uitleg bij verzinnen. Wat Antarctica opmerkte in zijn eerste post werd eerder ook wel gedaan door de reviewer, bij enkele van mijn caches stond onderstaande zin in de reviewer note: Je cache is door mij gereviewed. Aangezien deze echter niet 24/7 beschikbaar is zullen we deze eerdaags overdag publiceren, om goudjagers niet op verkeerde ideeën te brengen.
 6. Weet je ook eens hoe een newbee zich voelt. ;-)
 7. Wij kunnen nog steeds niet inloggen met ons account, dus oude foto's aanpassen lukt niet. Maar met dit account zullen we een paar mooie plaatsen.
 8. Dit soort foto's mag er van mij ook wel uit: Slecht voorbeeld, ik kan deze blijkbaar niet als afbeelding hier plaatsen. Maar er zijn een aantal foto's die verwijderd zijn en dus niets meer laten zien.
 9. Heb je ook een linkje naar deze cache?
 10. Nog geen reactie op mijn ticket.
 11. martijnmartine

  Metaaldetector

  Misschien kun je iemand zoeken via www.pieppiep.nl
 12. martijnmartine

  Metaaldetector

  Hier in de regio is er wel eentje actief, mocht je hem spreken wil je dan ook vragen of hij mijn kistje terug legt?
 13. Ik heb toch maar even een ticket aangemaakt, wacht in de tussentijd wel even rustig af.
 14. Ik heb ook al van alles geprobeerd, maar blijkbaar ligt het dus aan het & teken in onze usernaam.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...