Jump to content

Ronaldbn

Leden
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ronaldbn

 • Rank
  Forum Newby
 1. Er zijn ook mensen die géén petlings of nano's leggen als zijnde Geocache. Die leggen normale micro's, medium kunststof boxen of normale small containers. Ik denk dat het aanbod van die caches drastisch zal verminderen als er 10 eypo aan GS betaald moet gaan worden. Dit alles hypthetisch want het zal nooit gaan gebeuren. In mijn ogen is dit topic dan ook kansloos en een compleet nutteloze discussie. Maar om jouw vraag te bevredigen dan hier mijn visie: Ik krijg de indruk van alle posts in dit topic dat het gaat om een bepaalde groep cachers die liever kwaliteitscaches willen zoeken boven alle andere caches. Maar volgens mij gaat het om het ZOEKEN en ongezien loggen van de cache. Ongeacht hoe groot die is. Een micro vinden verborgen in een uitgeholde steen of stuk boomstam, vinden de kwaliteitscachers dus waardeloos krijg ik het idee. Een nano (bijna niet) zichtbaar voor geocachers maar voor onwetende dreuzels is ook een cache. Het totaalplaatje Geocachen gaat volgens mij om buiten zijn, zoeken naar de cache, en ongezien loggen. Dat is mijn beleving van het geocachen. En het intresseert me dan geen bal of het een small, micro of nano is. De uitdaging om hem te vinden is er mijn inziens niet minder leuk om. Ik zei het al eerder in mijn eerdere post; wil je geen small of petling zoeken en loggen dan ala je die cache over. Dat de zogenaamde kwaliteitscachers zich dan maar lekker daarin onderscheiden. Maarja sommige kwaliteitscachers (ahum) zijn ook de puntjesjagers en goudzoekers. Lekker hypcriet om dit puntje of podium dan te laten schieten, niet? Bovendien staat in de listing hoe groot de cache is die gevonden moet worden. Hoe moeilijk kan het zijn. Enough said. Mazzel
 2. Brouwertjes, ik moest lachen Ik post niet veel maar lees des te meer... maar echt, de meest dwaze reacties worden gepost Wie gaat er nu betalen om een cache te plaatsen? Dat wordt de doodsteek voor het geocachen. Wil je geen kokertje zoeken, dan doe je dat niet. Hoe moeilijk kan het zijn.
 3. Pleur je uit een boom om een kokertje te zoeken, dikke pech gehad. Trouwens ook nooit begrepen wat het nut is van een kokertje hoog in een boom waarvoor je halsbrekende toeren voor moet uithalen om deze te loggen.
×
×
 • Create New...