Spring naar bijdragen

Roelof.Eowyn

Leden
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Roelof.Eowyn

 • Verjaardag 10-08-1977

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin E-Trex 20, Garmin Nüvi, Garmin Oregon 600t
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2000

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Schiedam
 1. Roelof.Eowyn

  Munitiekist Gevraagd

  Daan in welke buurt woon je ik heb kistjes zat staan zowel groot al klein. Klein is 5 euro groot 7,50. Laat me maar weten als je interesse hebt
 2. Brandweer bellen en zeggen dat ze met een hoogwerker moeten komen omdat er een kat in de boom zit. Bij aankomst blijkt het dan toch om een kistje te gaan :-D
 3. Bestand los gekregen of via een link? Alleen in het laatste geval werkt het, de kaart moet namelijk direct op de GPS gedownload worden, hij wordt dan automatisch voor dat toestel unlocked. Dit is gedaan om copieren te voorkomen. Dus wellicht een bestand ontvangen van een reeds unlockde kaart. Via DVD kan de kaart via basecamp op de gps worden gezet, je unlocked hem dan door hem via internet aan je GPS te koppelen.
 4. Roelof.Eowyn

  Ammobox Kopen

  Hoi allemaal, Aangezien ik voor mijn nieuwe cache wat ammo boxen nodig heb, wil ik deze online bestellen of ergens afhalen. Zijn er nog meer liefhebbers die zulke kisten nodig hebben? Ze kosten geloof ik 9,95 voor een kleine en 14,95 voor een grote, setje van 1 grote en 1 kleine is 25 euro. Als ik ze ergens goedkoper kan krijgen laat ik dat uiteraard weten. Ik kan ze dan meenemen naar een event of ergens afspreken om ze op te halen. Laat me maar weten in dit draadje.
 5. Roelof.Eowyn

  Munitiekistje

  Gewoon zorgen dat de box voor minstens 3/4 gevuld is met een goed degelijk logboek, is er verder nog wat ruimte over voor leuke goodies voor de kids. Lege boxen is altijd jammer, volgens mij begrijpen sommigen dan iets niet net als cache onderhoud.... Zit al te broeden op ideeën voor mijn nieuwe cache. Iemand nog goede alternatieven voor de ammobox? moet goed vocht en water dicht zijn in ieder geval.
 6. Roelof.Eowyn

  Etiquette Vraag

  Loop je als proef loper de cache foutloos, zonder hulp dus klopt alles, dan is het voor mij gewoon een found of een ftf zoals dat tegenwoordig heet. Loop je tegen fouten aan en moet je veel contact zoeken met de maker dan zou ik hem later nog eens lopen als alles wel klopt.
 7. Klinkt leuk roep maar een datum
×
×
 • Nieuwe aanmaken...