Spring naar bijdragen

GPS-Team Dommelen

Leden
 • Aantal bijdragen

  31
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door GPS-Team Dommelen geplaatst

 1. Een hele rits links naar caches onder een logje is knap irritant! Zet er dan een link naar je cachepagina onder, dan kan iedereen daar je caches bekijken. Dat kan overigens ook al door op je naam bovenaan het logje te klikken. Mij is het trouwens nog nooit gelukt om een link in een logje te plaatsen, het lijkt me af en toe wel makkelijk maar hoe werkt dat dan?
 2. Misschien omdat het op z'n minst een beetje schijnheilig is, aangezien ze cacherleggers allerlei regeltjes opleggen! [knip] Commercial Caches / Caches that Solicit Commercial caches attempt to use the Geocaching.com web site cache reporting tool directly or indirectly (intentionally or non-intentionally) to solicit customers through a Geocaching.com listing. These are NOT permitted. Examples include for-profit locations that require an entrance fee, or locations that sell products or services. Solicitations are also off-limits. For example, caches perceived to be posted for religious, political, charitable or social agendas are not permitted. Geocaching is supposed to be a light, fun activity, not a platform for an agenda. Some exceptions can be made. In these rare situations, permission can be given by the Geocaching.com web site. However, permission should be asked first before posting. If you are in doubt, ask first. [knip] Niet dat wij zitten te wachten op commerciële caches, maar toch ......
 3. We waren al in het bezit van een GPS en via internet op zoek naar GPS-wandelingen toen we over de Geocaching site struikelde en zo kwam van het één het ander ...... Ook wij zijn in 2005 begonnen! Maar even voor onze nieuwsgierigheid. Wat is 2005 voor een magische grens? Is dat de scheiding tussen de oude knarren en het jonge grut? (en waren horen wij dan bij?)
 4. Ook wij kende Reintje alleen van de pagina's van Geocaching.nl en het werk wat hij daarvoor verzette. Maar je wordt er toch even stil van ..... Iedereen die hem lief had/heeft wensen we heel veel sterkte toe.
 5. Laten wij hier ook maar even inhaken! Helaas, helaas. Na een reis van bijna 9000 km leek het erop dat onze TB Homesicknezz eindelijk weer terug zou keren op z'n nest. We hadden hem mee willen nemen naar onze volgende vakantiebestemming om hem daar weer uit te zetten maar vlak voor de finish is hij echter verdwenen! We hebben wat mailtjes verstuurd maar nadat Twinlife hem in Go Camping! heeft geplaatst heeft niemand meer iets van onze TB vernomen. Hij is niet meer in de bewuste cache aangetroffen en is al sinds juni spoorloos! We hopen er natuurlijk op dat hij weer ergens opduikt om zijn reis voort te zetten maar ondertussen hebben we maar een nieuwe TB aangeschaft om mee op vakantie te nemen. Als iemand ons iets kan vertellen over zijn verblijfplaats dan horen wij het graag! Alvast bedankt,
 6. Nog een tip. Pas je eetgewoonte aan, doe knoflook door je eten daar schijnen teken niet van te houden. ... en je hebt gelijk lekker veel ruimte in de bus en de trein! 'K krijg er rare beelden bij van cachers met kruizen, houten staken en strengen knoflook om hun nek.
 7. Een term die wij nog wel eens bezigen is CACHEKLAUWEN! Dit staat voor de vuile handen die je krijgt van het uitgraven en terugstoppen van een cache!
 8. Pfff, pas op hoor. Deze moddertor gaat zo met moddergooien. <{POST_SNAPBACK}> Nou niet meteen boos worden. Het was goed bedoeld!
 9. Nou heren, BEDANKT Een beetje cacher kan wel tegen wat modder, maar als jullie graag met modder gooien dan buk ik toch!
 10. Erg onhandig dat je dit niet zelf kunt aanpassen!!! (of dat het automatisch uit GC.com wordt opgehaald!) Als iemand het voor ons kan aanpassen, dan daarvoor dank! Zet er maar iets in als: Zie GC.com Bij voorbaat dank,
 11. Even wat vraagjes tussendoor over wat begrippen, want hoe vertaal je al die engelstalige begrippen naar goede nederlandse? Gebruik je barbarisme (buitenlandse - engelse - woorden "vernederlandsen") of zijn er echte nederlandse termen? Hoe heet het bv. als je bezig bent met de zoektocht naar een cache? geocachen, cachen, hunten, jagen of mischien geojagen, speuren, anders ..... Hoe heet iemand die bezig is met die zoektocht? geocacher, cacher, hunter of cachehunter, jager, schatzoeker, anders ..... en hoe noem je een cache op z'n nederlands? cache (algemeen geaccepteerd), schatkist, ..... Ik lees in de fora en logjes allerlei verschillende begrippen die min of meer op hetzelfde slaan, maar wat is nu juist?
 12. Lijkt me iets van heeeeeel tijdelijk aard Kwam dit naar boven vanwege het "Houdt een cache aantrekkelijk"-draadje? <{POST_SNAPBACK}> Ik kwam het tegen in een logboek.
 13. Heb je "MacDonalds-gehalte" of "MacD-gehalte" al? Dit staat voor de mate waarin een cache is gevuld met goodies van deze en andere fastfood-ketens. (Een laag/gemiddeld/hoog MacD-gehalte)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...