Spring naar bijdragen

aarde!

Leden
 • Aantal bijdragen

  17
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door aarde! geplaatst

 1. vandaag geconfronteerd met onleesbare info van cache pagina,s. ik probeer de kaart van caches te openen, dat gaat nog wel, maar dan krijg ik de hele wereld met geocaches.Links van de kaart is met een vergrootglas te lezen oa. zoek een cache op plaatsnaam, wat voor soort cache, traditionele, letterbox etc dat is allemaal niet te lezen. Weet iemand hoe ik het normale scherm, goed leesbaar, weer terug kan krijgen? vr groet aarde!
 2. WElke browser gebruik je? Probeer internet explorer, misschien gaat het dan wel, bij mij althans, succes aarde!
 3. aarde!

  Pq En Bladwijzerlijsten

  bedankt voor het antwoord. Ik denk dat ik een aantal pq verwijderd heb, alhoewel ze nog steed in de bladwijzerlijsten staan.Bovendien is het vreemd dat ik een week geleden bladwijzerlijst gemaakt heb met een aantal caches en die is ook verdwenen. Hoe moet ik de browser cache resetten? Misschien heb je nog een goede tip. Je bovenstaande links heb ik geprobeerd, maar die laten geen caches zien op een paar na. vr.gr aarde!
 4. Sinds vandaag kan ik mijn PQ niet meer bekijken die ik in het verleden aangemaakt heb. De bladwijzerlijsten geven ook niet meer de geocaches aan.Wat kan hier aan de hand zijn? Dit geldt zowel voor mijn pc als Iphone. wie heeft raad? vr.r aarde!
 5. Best kliermier, dit voorjaar/zomer gewandeld in de buurt van Sippennaken. Ik heb hier wat caches voor je , langs de weg min of meer GC6CAA, GC1RCG2 en GC3DNCK.. er zijn er nog meer , maar dat zie je zelf wel op de kaart. Veel plezie raarde!
 6. aarde!

  Gebruik Geochecker

  Ik heb de geochecker (Geochecker.com) geprobeerd met een andere cache. Die was goed volgens de checker, maar ook hier geen veiligheidscode te vinden. Dus het werkt ook zonder veiligheidscode, Ik dacht dat zonder veiligheidscode alle oplossingen niet goed waren .Dat is dus niet zo. Maar doorzoeken om de goede coördinaten te vinden. dank allemaal, aarde! ps hoe maak ik een sreenshot en hoe kan ik die plaatsen?.
 7. aarde!

  Gebruik Geochecker

  Als ik coördinaten wil checken kan ik alleen de coördinaten invoeren maar de beveiligingscode zie ik niet staan. Weet iemand hoe je dit oplost? dank aarde!
 8. Dit is een goede tip!! Ik had hetzelfde probleem, enige dagen geleden gepost. Meteen geprobeerd en jawel, probleem opgelost. hartelijk dank aarde!
 9. aarde!

  Etrex 30 Vragen

  je kunt wp's en caches verwijderen zonder tussenkomst van pc: ga naar caches"" dan menu indrukken, je ziet staan "wis lijst", dan ok en weg is de lijst met caches.evenzo met wp.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...