Spring naar bijdragen

tripet

Leden
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin etrex
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3 maanden
 • Lengtegraad
  514448
 • Breedtegraad
  53.03863
 1. tripet

  Etrex 30 Vragen

  Volgens mij staat alleen vraag 1 nog open. Caches kun je volgens mij nooit verwijderen zonder aansluiting op een computer. Waypoints wel (1 voor 1). Waarom is het zo belangrijk dat het zonder computer moet kunnen? Nu kan ik dus alle wp's tegelijk verwijderen. Ik vind dat handig als ik mijn gps wil opschonen en er dus veel wps tegelijk weg moeten. Zonder pc kun je dit ook in het veld doen. Soms best handig. En inderdaad, alleen nog de vraag: "in waypointbeheer" staan gedownloade caches genoemd met GC code. Ik wil graag in datzelfde scherm de naam zien ipv de gc code. Hoe doe ik dat? Wie kan mij helpen?
 2. tripet

  Etrex 30 Vragen

  Ben inmiddels achter het probleem van het doortellen van de nieuwe wp's en het verwijderen van alle wp's. Wil je dat de telling bij 1 begint: ga naar "stel in" dan naar "reset" kies "wis alle wp's" Nu de oplossing nog voor mijn andere vragen.
 3. tripet

  Etrex 30 Vragen

  Tenzij je de aangemaakte WPs weggooit (waarschijnlijk). Ik neem aan dat ze bij de extrex 30 (ik heb zelf een Oregon, dus weet het niet zeker) ook weer per aanmaakdatum in een gpx-file komen te staan? Als je de etrex aansluit op je PC en die bestanden met datum verwijdert, dan begint hij weer met het getal dat dan een hoger is dan de hoogste die hij had. Kortom, je zult wat op moeten ruimen. Overigens kun je wel de namen van de waypoints wijzigen, ook als hij ze zelf doornummert. Zo kun je toch nog het nummer krijgen wat je zelf wilt. Succes! Ik heb alle wps en caches verwijderd. Als ik nu een nieuw wp maak telt hij weer door ! Dus begint met de hoogste telling waar ik gebleven was (83). De namen en telling kan ik wel handmatig wijzigen, maar het gaat mij om het automatisch doornummeren vanaf 1 als ik blanco begin.
 4. tripet

  Etrex 30 Vragen

  Heb ik gedaan, maar als ik dan kijk bij waypointbeheer zie alleen nog de GC codes en geen naam Een nieuw waypoint wordt gemaakt met de telling waar je het laatst gebleven was. Het laatste is bijv 81 geweest. het nieuwe wp wordt dan automatisch 82. Als ik een nieuw wp maak met 1 en daarna weer een nieuw wp maakt hij automatisch een 83!
 5. tripet

  Etrex 30 Vragen

  Ik heb onlangs een Etrex 30 gekocht. Prima apparaat, maar ik heb toch een paar dingen waar ik niet uitkom. Wie heeft er ook een Etrex 30 en kan mij helpen: 1. hoe kan ik gedwonloade wp's en caches verwijderen zonder aansluiting met mijn pc. 2. in "waypoint beheer" staan gedownloade caches met GC code genoemd. Hoe kan ik dit veranderen zodat ik direct de naam van de cache zie. Vind ik nl handiger 3. als ik een nieuw wp invoer telt de gps door op de vorige aangemaakte wp. Hoe kan ik de instelling zo veranderen dat ik automatisch bij 1 begin met het invoeren van een nieuwe wp.
 6. Hebbes!!! het was inderdaad de Geit in Grave. Heel erg bedankt! nu gaan we op zoek.
 7. nee, maar ik vermoed brabant of gelderland
 8. nee dat was ie niet, jammer.
 9. ik heb een gedeeltelijke oplossing van een mysterie cache,(denk ik) maar ik weet niet meer welke cache het was en kan hem niet meer vinden in mijn archief.Je moet cijfers omzetten naar letters. in het eerste gedeelte is het gewoon de lettercode, maar het tweede gedeelte van de flinke lap tekst (cijfers) was veel moeilijker. Met behulp van slimme broer oplossing gevonden, maar nu weet ik niet meer welke cache het was. Wie kan mij helpen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...