Spring naar bijdragen

DoS

Leden
 • Aantal bijdragen

  129
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door DoS geplaatst

 1. DoS

  Pas Op Voor Jagers

  Nee.. het kan ook een soldaat zijn die de weg kwijt is, of een of andere crimineel. Uitkijken dus.
 2. .... sluiten, er is er nu al 1 gevonden toch
 3. De link die je geeft zegt toch genoeg? Of wil je bij hem op de koffie?
 4. DoS

  Teken!

  Minder radicaal maar wel effectief.. gewoon lekker binnen zitten.
 5. DoS

  Handtekening

  Dat had hij zonder deze melding ook gezien
 6. Heb je al contact opgenomen met de event-goedkeur-regelaar? Misschien dat diegene je ermee kan helpen?
 7. DoS

  Een I Of Een Ie?

  Tekst van m'n berichtje hersteld en ook je schermnaam weer hersteld. Je gaat voortaan weer door het leven als Ervani Nou hiep hoi
 8. DoS

  Een I Of Een Ie?

  Ik lees wat anders?
 9. DoS

  Een I Of Een Ie?

  Lijkt me een normale gang van zaken om zoiets eerst te overleggen met de beheerder van het forum. Daarom, en ach LOL ik zie alweer een leuk draadje ontstaan
 10. DoS

  Een I Of Een Ie?

  Hallo DoS, Ook dit had op een andere manier gekunt toch! Ik denk dat verdere communicatie via een P.B moet gaan en niet op deze manier. Groet Kees LOL daar had mee begonnen moeten worden. Maar ga jij je aub niet druk zitten maken om andere.. daar kick jij weer te veel op.
 11. DoS

  Een I Of Een Ie?

  ??? Had je dit niet even met een admin kunnen overleggen. Of geeft een waarschijnlijke fout van een ander je een kick? Vindt dit een rare manier om zoiets te brengen? Maar och je geeft al aan dat ze er een aantal letters achter kunnen plakken? Waarom dan toch zo openbaar naar buiten toe? Toch die kick om te kunnen sarren? Het ga je goed met i / ie / ee /eeee
 12. Er staat: JULI Kruimeldief stopt als moderator op het forum en als teamlid van gc.nl Was hij niet een admin? En daarvoor een moddereter?
 13. {November} Hier is het stof ook weer vanaf geblazen: "Geocaching En Puntjes Jagers." Edit: wanneer zou die discussie over microcaches beginnen, kan mooi in het jaaroverzicht opgenomen worden. Zou jammer zijhn dat te moeten missen." Micro's zijn LEUK!
 14. Mag het hele broekjes debakel ook niet ontbreken natuurlijk.
 15. Onthoud het dan maar wat langer bajo gaf net je antwoord
 16. mijnalbum.nl 500 mb gratis kan je al je fotomeuk opzetten.
 17. Probeer deze beste man te bereiken en vraag of hij wat voor je kan betekenen: >>Geocaching.com<< Ook op Twitter bereikbaar
 18. * proest * Beste bejaarde medemens/cacher... nu niet meegaan met de flow van het forum. Doe het rustig aan
 19. DoS

  prikstok gezocht

  Is een paraplu misschien een idee, 2 vliegen in 1 klap
 20. Je weet zelf goed dat dat onzin is, je mag je er best mee bemoeien. In je laatste bericht vraag/dram je inderdaad vnl. om een datum, terwijl je goed kunt weten dat dat in dit stadium niet mogelijk zal zijn. Maar daarvoor werd er door jou en anderen toch flink afgezeken zonder hem een kans te geven. Overigens weet ik heel goed wat het is om je kop boven het maaijveld kwijt te raken. En ik kan ook uitdelen. Maar, hoe heet dat ook al weer? Nou ja, hij was al veroordeeld voor hij zijn plannetje kon uitwerken. In dat is flauw . Geopatra. Plannetjes werk je toch eerst uit om dan TADA.. je plan te presenteren. Vooraf even aftasten is _goed_. Maar denk dat Ervani te opgewonden was om zijn plannetje te presenteren en daarom een beetje (veel) zeur reacties krijgt, ja ook van mij. Maar zoals ik eerder schreef ik ben er niet tegen, maar het gaat wel van PATSBOEM en er is nog niets. Beetje rot gepland zal maar zeggen.
 21. Van dit snap ik nu ff niets, je hebt toestemming gekregen van keske om zijn caches te doen opruimen dmv een showtje door cbf. Film enzo.. Eerst vondt ik het een ietsje overdreven uitgevonden iets, maar toch volgde ik het met groeiende interesse, en dan ga je uit je slof schieten???? Is dan toch niet vreemd dat mensen tegen je gaan zeiken en zeuren. Je doet even hard mee? Nou ik ga maar kijken wat er van gaat komen. Suc6 in ieder geval.
 22. Staalwol, tsja ff zijn eigen site promoten moet toch kunnen, als sluikreclame ertussen smijten. Valt niet op toch STAALWOL. Als dadelijk de filmpjes af zijn kan die deze daarbij smijten ff een relameblok voor het filmpje, en voila in je portofolio ermee.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...