Spring naar bijdragen

de spetters

Leden
 • Aantal bijdragen

  72
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Vista
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2004

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Setje is verkocht en draadje mag gesloten worden. Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
 2. Garmin 60 CSX. Als nieuw, geheel kras vrij, knopjes niet afgesleten en origineel mapje waarvan het venster niet vergeeld is. Inclusief originele boekjes, usb kabel en clip. Inclusief 8gb micro sd met topo kaart van Nederland. Inclusief Touratech bike mount, ook geheel in nieuw staat. Alles kan alleen in 1 koop weg. Werkend te zien in Geldrop. Opsturen kan maar is op eigen risico. en verzendkosten zijn exclusief de biedprijs. Kortom een heel complete set die er werkelijk uitziet als nieuw. Vraagprijs €100,00. Alleen op serieuze biedingen wordt gereageerd.
 3. https://play.google.com/store/apps/details?id=cgeo.geocaching https://play.google.com/store/apps/details?id=eisbehr.gcc.pro
 4. Ja, is mogelijk. Ik doe het bijvoorbeeld met GateCacher i.c.m. Route66 Versie 7 (heb ik toevallig zelf een tijdje gebruikt en dus ingebouwd). Wellicht dat er ook POI omzetters zijn, maar ik kan je uiteraard GateCacher van harte aanbevelen Dank je voor de tip! Helaas werkt nu weer even mijn route66 niet. Mijn touch pro 2 moet een software update krijgen omdat ze momenteel niet goed omgaan met het een of andere interne geheugen. Maar googlen op Gatecacher geeft voorlopig alvast wat leesvoer. Nogmaals bedankt! groetjes, de spetters.
 5. Er is een topic: Navigeren met TomTom naar een cache-coördinaat, Cache als een POI op het scherm te zien. Weet iemand of dit ook mogelijk is met Route66? Ik hoor het graag van jullie! de spetters.
 6. Wie kan mij helpen met de volgende rariteit: Ik wil graag de traditionele kaart in beeld krijgen als ik de kaart van Nederland kies. Toch moet ik gemiddeld 2x per maand bij de dhz pagina iedere keer weer opnieuw instellen dat ik de "oude" kaart in beeld wil. Waarom wordt deze instelling niet (continu) vastgehouden? Ik hoor het graag als iemand hier een zinnig antwoord op heeft. groetjes van de spetters.
 7. Ook mogelijk is: Mark; voer nieuw waypoint in, OK, knopje menu indrukken, projecteer waypoint selecteren, ga naar kiezen. Dus: menu-prj.wypnt-ganaar
 8. Hier sta ik volledig achter, dus als de cache unavaible moet of er iets anders geregeld wordt hoop ik dat er vanavond een eenduidig besluit komt en we tijdig kunnen reageren. gr. Roland
 9. Een dierbare verliezen is wat we allemaal vrezen. En als het dan gebeurd lijkt je wereld in te storten. Zo'n verlies zal nooit wennen. Ook leer je er niet mee leven. En een keer moet je de draad weer oppakken. Na lange tijd krijgt deze gebeurtenis dan een plaats in je leven, en blijft alleen nog de herinnering. Alle dierbare van Coen, heel veel sterkte toegewenst in deze nare periode namens team de spetters
 10. Het lijkt dat je de journalist goed geinformeerd hebt over hoe het allemaal werkt maar een belangrijke regel heb je waarschijnlijk over het hoofd gezien. Even hypotetisch: ik doe hetzelfde maar de journalist vermeld de eindcoordinaten van jouw cache. Moet ik dan ook zeggen: ik wist niet wat ze gingen schrijven. Het lijkt mij dat je alles wat je laat publiceren toch even controleerd voordat het ter perse gaat. Zo maar even een vraagje aan "de spetters" en het spijt me dat ik ga, maar is jullie TB nu vaker gelogd nu het nummer in een artikel vermeld is geworden. Ik denk het niet Nee ik weet zeker van niet, er is namelijk maar één Note geplaatst naar aanleiding van het artikel, dus blaas het a.u.b. niet zo op Nogmaals, ik ben geen voorstander van dit soort aandacht en dat weet Haakie ook, maar het is een keurig artikel. Ruud die zich afvraagt waarom je zes dagen wacht met een nieuwe reactie <{POST_SNAPBACK}> KLOPT allemaal!! Topic maar sluiten voor er meer kostbare serverruimte verloren gaat. <{POST_SNAPBACK}> Toch nog even een reactie voordat ik mag zeggen dat het draadje dicht mag, het is namelijk het voorrecht van de moderator of van de topicstarter om dit te beslissen. Ik ben met je eens dat als je de kans krijgt, luister goed kans krijgt, om het artikel voor publicatie te lezen dat je er dan goed aan doet om dit soort zaken eruit te laten halen. Maar zoals je uit de reactie merkt heb ik geen mogelijkheid gehad het artikel voor publicatie te lezen. Dan als nummer 2 wil ik eigenlijk vragen wat je nu eigenlijk wilt bereiken met je opmerking van wat nu als ik het eindcoördinaat van je cache prijsgeef. Wat kan ik dan nog achteraf doen om dat ongedaan te maken? Op de knieën liggen en om vergeving vragen??? Het lijkt wel of je zelf foutloos bent, als dat zo is heb ik medelijden met je want dat is ongelofelijk vervelend om foutloos te zijn. En geloof me ik wil je niet aanvallen hoor maar ik vind dat je enorm overdrijft en voel me dan ook absoluut niet schuldig. Al wil jij me laten geloven dat ik dat wel zou zijn. Alles wat ik heb gedaan is een interview gegeven waarin voor mij de essentie naar voren komt, en daarbij gaat het om natuurbeheer en dergelijke dat er, als je daarop focust er mogelijk elders iets mis gaat zul je dan altijd zien. Meer dan dat kan ik er dus ook niet op zeggen. En met deze laatste woorden mag van mij dit topic gesloten worden, het was allemaal goed bedoeld en gelukkig was het artikel een prima weergave, dat er zich één persoon aan stoort is jammer maar niet onoverkomelijk. Groeten Haak. <{POST_SNAPBACK}> KLOPT allemaal!! Topic maar sluiten voor er meer kostbare serverruimte verloren gaat.
 11. Het lijkt dat je de journalist goed geinformeerd hebt over hoe het allemaal werkt maar een belangrijke regel heb je waarschijnlijk over het hoofd gezien. Even hypotetisch: ik doe hetzelfde maar de journalist vermeld de eindcoordinaten van jouw cache. Moet ik dan ook zeggen: ik wist niet wat ze gingen schrijven. Het lijkt mij dat je alles wat je laat publiceren toch even controleerd voordat het ter perse gaat. Zo maar even een vraagje aan "de spetters" en het spijt me dat ik ga, maar is jullie TB nu vaker gelogd nu het nummer in een artikel vermeld is geworden. Ik denk het niet Nee ik weet zeker van niet, er is namelijk maar één Note geplaatst naar aanleiding van het artikel, dus blaas het a.u.b. niet zo op Nogmaals, ik ben geen voorstander van dit soort aandacht en dat weet Haakie ook, maar het is een keurig artikel. Ruud die zich afvraagt waarom je zes dagen wacht met een nieuwe reactie <{POST_SNAPBACK}> KLOPT allemaal!! Topic maar sluiten voor er meer kostbare serverruimte verloren gaat.
 12. Het lijkt dat je de journalist goed geinformeerd hebt over hoe het allemaal werkt maar een belangrijke regel heb je waarschijnlijk over het hoofd gezien. Even hypotetisch: ik doe hetzelfde maar de journalist vermeld de eindcoordinaten van jouw cache. Moet ik dan ook zeggen: ik wist niet wat ze gingen schrijven. Het lijkt mij dat je alles wat je laat publiceren toch even controleerd voordat het ter perse gaat.
 13. Hoezo? Net even de foto bekeken, en het nummer staat er niet eens leesbaar op... <{POST_SNAPBACK}> Niet oordelen voor je alles hebt kunnen controleren! In het artikel in het blad staat hij vol in beeld, duidelijk leesbaar. Op geocaching.com staat: How do Travel Bugs work? Each Travel Bug has its own unique tracking number stamped on it. This tracking number is used as proof by the user that they found the item. Het lijkt mij dus overduidelijk niet de bedoeling dit nummer aan de grote klok te hangen. Dat is net zoiets als de eindcoordinaten van een cache vermelden in een artikel. Of is dat ook toegestaan?
 14. Ja sorry, dat is niet handig was ook een reactie geweest, i.p.v. je zult het ermee moeten doen helaas.
 15. Leuk stukje met ONZE TB Cats 'n Dogs Race vol in beeld. Wellicht was het beter geweest even de tag voor de foto om te draaien zodat het tracking nummer niet te achterhalen was groetjes van de spetters
×
×
 • Nieuwe aanmaken...