Spring naar bijdragen

Atlas

Leden
 • Aantal bijdragen

  18
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Atlas

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 27-04-1976

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS Map 60CSX /axim x51v met adapt 750 ontvanger
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Interesse
  Wereldfietsen,Hiken,klimsport,Reizen
 1. Leuk initiatief,jullie hebben er een nieuwe luisteraar bij....
 2. Hallo zelf ben ik in bezit van de GPSmap 60CSX,ik ben van plan om mapsource city navigator v9 te kopen,enhier heb ik een aantal vragen over: -is het verstandig om te wachten tot de 2008 versie uitkomt?en zo ja wat is er dan eventueel aan verandert? -Is het mogelijk om route te laten uitzetten voor fietsers,zo ja kloppen die dan ook,ik heb namelijk gehoord van iemand 'dat als hij fietsroutes wilde maken dat de CN gewoon over niet fietsbare wegen stuurde(zoals autowegen) vanwegen het feit dat de fietswegen niet instaan,klopt dat? -City navigator is zow
 3. Atlas

  Help,cant unlock maps!!

  Oke misschien is dat het probleem,maar iedere keer als ik mijn GPS aanzet krijg ik het bericht "cant unlock maps"dit doordat de maps al in de Gps zijn geladen,enig idee hoe ik de geladen kaarten wegkan halen?.ik zie ze nl nergens meer in de menu's terug..
 4. Atlas

  Help,cant unlock maps!!

  allereerst ik gebruik de garmin 60 CSX,topo NL stond op mijn computer en had al kaarten geladen naar mijn GPS,nou had ik topo nl ook op mijn gewone pc gezet maar heb hem geactiveerd via mijn laptop,nu wilde ik weer nieuwe kaarten uploaden ging opzich prima totdat ik mijn gps aanzette ik kreeg dus het bericht "cant unlock maps". ik vermoed dat ergens met het activeren van de maps is verkeerd gegaan. verder ben ik echt een beginner dus het is allemaal nogal nieuw voor mij..
 5. ik weet niet wat ik verandert heb maar het lukt nu wel...het blijven computers hé...
 6. als ik kaarten van topo nederland in mijn gps laad,krijg ik het bericht "cant unlock maps!" weet iemand wat hier het probleem is??
 7. Ik heb dit ook geprobeerd echter de keuze voor Google Earth blijft grijs en kan ik dus niet kiezen. Inmiddels gelukt, was vergeten waypoints te selecteren. Mij lukt het niet om de geselecteerde tracks in Google earth te zien,google earth is gewoon geinstalleerd,maar de view in google earth blijft echter grijs,.. Heeft iemand enig idee waar het nog meer aan kan liggen of beter nog waar ik meer info over dit onderwerp kan vinden?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...