Spring naar bijdragen

Sporenrondalkmaar

Leden
 • Aantal bijdragen

  22
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Profile Information

 • Woonplaats
  Alkmaar
 1. Dat is denk ik grotendeels zeer persoonlijk. Zelf kijk ik altijd als er ergens bijvoorbeeld een stuk of 10 in de buurt liggen naar het aantal favo's en logjes. En kies er dan een paar uit. Ga zeker niet alles aflopen. Het is geen garantie dat ik ze dan ook echt leuk vindt. Komt ook nogal eens voor dat ik de lol van die cache er niet van inzie terwijl anderen enthousiast zijn. Andersom gebeurd dat ook weer. Van de door mij neergelegde caches (en kokers) heb ik inmiddels wel een aantal in het archief gemikt. Door te kijken naar logs kom je er wel achter dat ze niet leuk genoeg zijn. Opruimen dus, denk ik dan. Het liefst vind ik een (munitie)kist op een mooie plek. Maar dat kan niet altijd, zeker in de stad waar je vaak op de mooiste plekjes komt is een kokertje de enige mogelijkheid. Je wordt langzaam wel wat kieskeuriger in geocachen. Aantallen halen doet mij bijvoorbeeld helemaal niets Vorig jaar een fietsroute gedaan met 20 kokers waarbij ik om de 500 meter moest afstappen. Nee, dat is nu niets voor mij ben ik wel achter. Ieder zijn ding zal ik maar zeggen.
 2. Hulde aan de vinder en de moeite nemen om ze op de juiste plek weer terug te krijgen!
 3. Was niet erg. Waren wel goede tips. Leer ik weer iets van, kennelijk heb ik ze gewoon te duur gekocht. Het zij zo.
 4. Excuses, uiteraard niet gelezen Ik heb 10.- per stuk betaald. Meer hoef ik ook echt niet te hebben.
 5. Heb je een pm gestuurd met mijn mailadres
 6. Mooie bruine kisten zonder stickers te koop. Hoef echt niet de hoofdprijs te vragen aan mijn medecachers. Mail me een leuk bod (mag per stuk) en afhalen in Alkmaar of Den Helder. Totaal 4-5 stuks te koop.
 7. Helaas staat ze dat niet toe. Adopteren mag alleen als de huidige CO ook toestemming geeft. Ik heb tot 3 maal geprobeerd om een 10 jaar oude cache te redden. Zelfs de logboeken van 6 jaar terug zaten daar nog in. De CO heeft al 3 jaar niet ingelogd op GC, reageerd ook nergens op. Ja, dat kan door diverse omstandigheden zo zijn. Echter gaf geen enkele revieuwer toestemming de cache te adopteren of desnoods 10 meter te verplaatsen. Heel zonde van zo een oude cache. Maar helaas. Ik heb het opgegeven.
 8. Beste orginisatoren, Ook ik (wij) zullen ons bezoek brengen. Normaal ben ik niet zo van de grootschalige activiteiten en ben heel benieuwd. Of ik de multi met altijd die lastige vragen ga lopen zien we nog wel. Op de een of andere manier gaat zoiets (gereken en ongeduldig) vaak mis bij me. Helaas is mijn cachemaatje (woont bovendien in Den Helder) op vakantie. Hoe krijgt ie het voor elkaar... Tenslotte is het allemaal niet niks om iets te organiseren. Dat mag best gewaardeerd worden door ons. Betaal met veel plezier de 2.50 voor de koffie.
 9. reeds verkocht. Graag topic verwijderen
 10. Aangeboden een nog keurige Legend met 2 x cd, USB-kabel en boekje. Geen krassen, valschade etc. ivm overstap naar paperless unit. Vraagprijs 75.-
×
×
 • Nieuwe aanmaken...