Spring naar bijdragen

Geogein

Leden
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Geogein geplaatst

 1. Ook wij kenden Reintje de Vos niet persoonlijk, maar zijn wel erg geschrokken van dit bericht. We wensen zijn nabestaanden veel sterkte. Geogein.
 2. Wij hebben zoiets ook gedaan toen onze dochter 8 werd. We hebben gewoon in het park bij ons in de buurt een route uitgezet van zo'n 3 kilometer, die verkort kon worden. Dat laatste bleek wel nodig, want niet alle punten werden even snel gevonden. Op de te vinden plekken hadden we gekleurde touwtjes opgehangen, zodat ze wisten dat ze de goede plek hadden. Deze touwtjes werden onbedoeld een gewild collectors item bij de kinderen. Uiteindelijk was de schat een kist met limonade en chips in onze achtertuin, maar dat kan natuurlijk ook bij iemand anders (even vragen). Alles bij elkaar vonden de kids het erg leuk!
 3. Tja, wat is er leuk aan? als beginnende geocacher vond ik het toch wel erg leuk om het beteuterde gezicht van de ervaren Barney te zien als je net 3 min eerder de cache ontmaagd. ( zie wite cross) Verder was het ook een "overwinning" als je een moeilijke puzzelcache oplost ( na dagen) die nog niet door ervaren geocachers is opgelost ( verfhandel). Gewoon de kick ervaren!!! Gerwin van team Geogein
 4. Er is in de Volkskrant tevens een nieuwe term geintroduceerd: te weten geocoaching. Geogein
 5. Verkeerd begrepen. Vlgs mij binnenkort met TBS-klanten . Kies je eigen TBS-er , en ontvang extra behandeling als hij bij je in de straat komt.
 6. Geogein

  Kompas

  Eerst hadden we garmin Etrex aangevuld met een Recta DP6. Perfect compas. Sinds kort hebben we Garmin map 60 C. Het prijsverschil tussen map 60c en map 60cs is veel groter dan de aanschaf van een goed, altijd werkend kompas.
 7. Geogein

  kranten bericht

  Goed dat je dit onder de aandacht brengt. Maar als een cache op gemeente grond ligt, gewoon net naast een wandelpad, is er dan ook speciale toestemming nodig? En zo ja, bij welk loketje moet je dan zijn? Iemand ervaring met de gemeente Nieuwegein? Geogein
 8. Wij hebben ook wel interesse. Hebben je een mailtje gestuurd hierover Geogein
×
×
 • Nieuwe aanmaken...