Spring naar bijdragen

Blurk

Leden
  • Aantal bijdragen

    30
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Blurk geplaatst

  1. Blurk

    Aanpassen Forum-pagina's

    Pfff! Beetje off-topic? en dan ook nog eens een keer helemaal op die Capslock toets drukken met dit weer... Tijd voor een Bedankt voor de home- en top-tip. Nog nooit gebruikt.
  2. Er bestaat zoiets als 'Free Cache Stats'. Een tellertje voor op een cachepagina met een knop waar je op kunt klikken om de cache een beoordeling te geven. Dit komt van http://www.keenpeople.com. Sommige cacheplaatsers gebruiken dit bij hun caches, zie bij(willekeurig)voorbeeld deze. Er zijn zo veel factoren die een cache leuk of minder leuk maken, dat zo'n beoordeling volgens mij zinloos is. Als light-cacher heb ik al geniale puzzels gezien met een minder spannende ontknoping en simpele micro's die juist weer op een geweldig leuke manier verstopt waren. Hoe beoordeel je dat? Laatst nog een cache gedaan in duister, storm en regen, ik geniet er nu nog van na. Iemand anders vindt dezelfde cacheroute misschien maar een gewone, zij het aardige, wandeling. Ook de cache inhoud zou kunnen leiden tot verschillende beoordelingen. Hier kan de cacheplaatser ook maar in beperkte mate iets aan doen. Kortom, vorm je eigen oordeel.
  3. Dit probleem ook gezien maar bij mij lijkt het 'spontaan' over te zijn gegaan. Het is wel te forceren: als je op de stippenkaart klikt, opent er normaal gesproken een nieuw venster met in de adresbalk http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC..... De foutmelding krijg (kreeg?) je als er voor het woordje seek een extra '/' staat. http://www.geocaching.com//seek/cache_details.aspx?wp=GC..... Een programmeerfoutje bij GC.com misschien?
  4. Blurk

    2000

    Gefeliciteerd ! En zo'n prachtige log ook bij deze jubileum cache. Iets voor de begrippen lijst ? vier ponds cacher (las ik laatst ergens in een logje)
  5. Blurk

    Geocachen zonder GPS-systeem

    Ja hoor, geen probleem. Gisteren en eergisteren nog brons en ook al eens zilver zonder GPSr.
  6. Ik vind deze altijd wel aardig. Als je ver genoeg inzoomt (Lufo1/2) kun je de cache haast zien liggen Misschien al eens gehoord van OziExplorer ? Geen internet verbinding nodig. Wel kaarten. Bij de ANWB hebben ze overigens hele mooie topografische atlassen. Ook leuk.
  7. Blurk

    Waar te kopen?

    Al geantwoord: www.gps-garmin.nl, www.gps.nl, "Moordrecht", "Notter". Allemaal synoniemen voor "Waypoint". Bezoekje zeker waard, op zaterdag wel vaak druk Ik heb zelf goede ervaringen met hun advies bij aankoop en later met de service (fietsteun gebroken, zonder kosten omgeruild ). Tip: kijk eens op hun forum
  8. Hmmm, 10 caches vlak bij elkaar. Zouden het dan niet juist de zelfde cachers zijn die ze alle 10 zoeken ?
  9. Blurk

    reageerd ?

    Als ik op de ADDREPLY knop klik, krijg ik een venster waarboven in een blauw balkje staat: 'reageerd in ... ' Is er iets mis met mijn instellingen ?
  10. Leuk tabelletje. Statistiek kun je ook werkelijk overal voor gebruiken... Hoe zit het eigenlijk met de verhouding tussen de totale hoeveelheid founds en de totale hoeveelheid actieve caches ? Je houdt geen rekening met seizoensinvloeden. Er zijn mensen die alleen in de zomer cachen. Ik denk dat je dus niet zonder meer een conclusie kunt trekken aan de hand van deze cijfers. Gisteren en vandaag struikelde je in Delft overigens bijna over de cachers.
  11. Via de eigen themasite wel te zien: http://www.omroepbrabant.nl/dagtripper/ Gaat het toch door En voor de niet-brabanders: later waarschijnlijk op de site te bekijken via het 'oranje' menu - televisie - uitzending gemist. http://www.omroepbrabant.nl/resources/sect...aspx?section=24 v-town cachers, bedankt voor de tip
×
×
  • Nieuwe aanmaken...