Spring naar bijdragen

medman

Leden
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over medman

 • Verjaardag 25-11-1971

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Explorist 210
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  mei 2006

Contact Methods

 • MSN
  michielhelenemmajoy
 • Website URL
  http://www.ga-eagles.nl
 • ICQ
  0
 1. medman

  Cachen met beperkingen

  Ja..klopt..helemaal mee eens. Maar het zou mischien wel eens leuk zijn om een cache op te zetten waar een aantal aspecten aan bod komen waar anderen zich in beperkt voelen. Daar ben ik nieuwsgierig naar, niets meer . ik ben niet uit op "persoonlijk leed" . Het is wellicht wel eens aardig om met een cache stil te staan bij bepaalde beperkingen waar je zelf nooit bij stil zou staan dat dat in andermans dagelijkse leven parten speelt. <{POST_SNAPBACK}> Ik zou zelf wel graag als extraatje in de cache beschrijvingen wat meer info over bereikbaarheid van de cache-plek willen toegevoegd zien. Met name als je geen auto hebt of zelf geen auto rijdt dan is het soms handig om te zien of caches die verder van je woonplaats verwijderd zijn bv met een OV voorziening (welke met met enige frequentie wordt aangedaan...ook in de weekenden... ahum) op loop of voor mijn part fiets-/of skate afstand van de cache-plek voorhanden is. Kan heel kort zijn, gewoon iets van dichtsbijzijnde bushalte of treinstation op .... meter van cache-lokatie. Vergelijkbaar met vakantiegidsen ("strand op .. meter loopafstand"..maar dan wel een eerlijke opgave hehehe) Zoiets vang je net niet helemaal in een ikoontje en kan toch waardevolle info bieden. Voor de rest zou ik niet veel kunnen verzinnen dat niet in de bekende ikoontjes al medegedeeld wordt. Wel een relevant en leuk aangesneden topic overigens, goed om eens over na te denken.
 2. Duidelijk, kan me ook goed vinden in je redenering. "Elkaar beoordelen" is in de praktijk meestal niet zo objectief en eerlijk als je zou wensen, en dan heeft het hele systeem ook geen zin. Hou ik het toch bij wat je zoal leest in de logjes als je een cache pagina doorkijkt inderdaad.
 3. Post hem even bij newbies, aangezien ik dat ben, en met de opmerking dat ik met de zoektermen "rating", "kwaliteit" e.d. topics met dermate veel pagina's krijg dat het ontmoedigt om die eerst allemaal door te lezen om te weten of mijn vraag al ergens anders in het forum staat. If so, excuse me... Mijn vraag: Kan er door geocachers ook een "cijfer" worden gegeven aan elke gelogde cache, waarin men de kwaliteit of originaliteit ofzo van die specifieke cache kan aangeven, waardoor een soort hitparade met meest populaire/gewaardeerde caches wordt gecreeerd? Liefst natuurlijk vanuit de geocaching.com site zelf. Een soort keurmerk a la Michelin sterren? Leek me wel een aardige toevoeging, maar zo voor de hand liggend dat ik nog steeds vermoed dat er wel iemand anders al ooit over begonnen is, if so dan nogmaals excuse me. Het benieuwt me wel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...