Spring naar bijdragen

onneb

Leden
 • Aantal bijdragen

  70
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door onneb geplaatst

 1. Grote complimenten voor beide en bedankt voor al het review werk en voor het reviewen van mijn eigen cache's. Het ga jullie goed. groet Benno.
 2. Ik hoorde voor de eerste keer iets over Geocaching op radio drie tijdens het ochtend programma van Giel Beelen. Hij verbaasde zich over het feit dat er over de hele wereld kleine schatten verborgen liggen en dat er mensen zijn die deze opzoeken. Dit verbaasde mij ook en maakte mij dusdanig nieuwsgierig dat ik me via het internet en GC.nl en GC.com heb laten informeren over deze hobby/sport. Veel wandelen met mijn honden deed ik al, dit hoofdzakelijk in de duinen en bossen van de Noord-hollandse zee-kust en in de onmetelijke bossen en heides in Nunspeet en omstreken. Tijdens een wandeling in een groot bos in Nunspeet en een keer in de bossen en duinen van Schoorl ben ik flink verdwaald geweest. Na verdwaald te zijn geweest maar wel een hele mooie en lange wandeling gehad te hebben en weer met mijn hondjes (waarvan de pootjes 10 centimeter korter waren geworden) weer in mij auto zat en een boze en ongeruste vrouw aan de telefoon had, heb ik mij toen plechtig voorgenomen nooit meer te zullen verdwalen. Jullie raden het al... dit resulteerde in mijn eerste GPS een Etrex Adventure van Garmin. Graag en veel wandelen, maal GPS bezitten, maal nieuwsgierig zijn naar wat die Caches nu eigenlijk zijn en waar ze liggen, heeft geresulteerd in nu iets meer dan 100 gevonden caches en een stuk of zeven eigen verstopte caches. Ik ben zoals jullie zien geen kiloknaller maar zoek en plaats hoofdzakelijk caches waar iets moois of interessants te zien is. Dat was mijn story. groetjes van Benno.
 3. onneb

  Oproep

  dank voor de meldingen hier kan ik wat mee, ik zal een mooie provincie uitzoeken. onderstaand is de url naar de trackable. http://www.geocaching.com/track/details.as...89-5fc769dbc9b9
 4. onneb

  Oproep

  Ik ben in het bezit gekomen van een coin die uit respect voor de medewerkers van het forum en van GC Nederland aan het reizen is gegaan. Deze heeft de opdracht mee gekregen om bij zoveel medewerkers van forum en GC Nederland in handen te komen. Morgen zit ik toevallig in Rijen (bij Gilze-Rijen) dus bij Breda Oosterhout Tilburg, kom ook langs Utrecht. Dit allemaal vanuit Alkmaar. Zijn er toevallig medewerkers in deze buurt waar ik deze coin vervolgens kan droppen. Woensdag zit ik in Leiden. Medewerkers en vrijwilligers laat wat van je horen welke stad of dorp, provincie jullie wonen. Dank en groet, Benno.
 5. onneb

  Complimenten

  Na het lezen van de tweede nieuwsbrief wil ik graag alle meewerkenden aan de nieuwsbrief en het forum en de site een groot compliment geven voor hun inzet en de behaalde resultaten, dat wij gebruik kunnen maken van het forum en de site, en een zeer informatieve nieuwsbrief kunnen lezen verdient wel een pluim vind ik. groet Benno.
 6. onneb

  Easy Gps

  Ik heb een Garmin GPSmap60cx en samen met Easy GPS geprobeerd om een route in de Garmin te laden, mijn laptop ziet mijn garmin wel alleen zegt easy gps toch dat er geen GPS is aangesloten op de laptop om een route te laden. Wie weet de oplossing van dit mysterie. Bij voorbaat dank Benno.
 7. onneb

  Virtual

  Ik heb een mooie plek gevonden in het mooie Noord-Holland om een cache te maken, wil hier het liefst een virtual van maken, nu wil ik graag weten hoe ik dat spookje en de benaming "virtual" bij de cache krijg in de beschrijving. Is een "virtual" nog wel mogelijk ? Wie kan me helpen. groet en bij voorbaat dank.
 8. Voor mij dus foto 1, dit omdat deze foto mij doet denken aan afgelopen winter, in de winter loop ik niet veel Cache's, deze foto zegt mij dat ik dat wel had moeten doen, de foto heeft helemaal de sfeer van een mooie winterse sneeuwwandeling met daarbij de beloning een gevonden Cache. groet Benno.
 9. onneb

  Garmin Gpsmap 60cx

  De GARMIN GPSMAP 60Cx wie heeft of weet een 60 CX te koop. groet Benno.
 10. onneb

  Cache's leggen.

  ............ mensen in de omstreken Alkmaar, De Rijp, De Beemster Purmerend, Amsterdam, die willen helpen om een aantal caches's in Noord-Holland te leggen. Het zijn een dusdanig flink aantal cache's rond een bepaald onderwerp dat het teveel en te lang duurt om het in mijn eentje te doen. Mensen die geïnteresseerd kunnen een PM sturen of mailen naar brzuidenga@zonnet.nl. groet Benno.
 11. onneb

  betalingen voor GC duitsland

  dankjewel geohoppers ik zal s bij mijn internet bankieren kijken of er een buitenland betaling onderwerp bij is.
 12. ik wil een aantal geocoins kopen bij GC germany, alleen deze manier van geld overmaken is nieuw voor mij, kan iemand mij vertellen hoe over te maken naar duitse postbank. De goedkoopste en eenvoudigste manier van betaling binnen de EU is het bankoverschrift d.m.v.IBAN en BIC. Gebruikt u a.u.b. de volgende gegevens voor de overmaking van het totale bedrag: Naam van de bank: Postbank Filiale: Germany Rekeninghouder: Franz Mueller Rekeningnummer: 105784700 IBAN: DE62600100700105784700 BIC/SWIFT: PBNKDEFF alvast dank. groet
 13. onneb

  Colorado 300/400

  Nee, de sleuf is voor de SD Card. Boven naast de antenne zit een mini usb daar kan je dus gewoon bij (als je een rubbertje opzij doet). Naast de mini usb zit ook een aansluiting voor een externe antenne. 3D Demo heel mooi GPS machientje, ik ben wel jaloers. veel plezier ermee beren
 14. Jan en Simonne, heb jullie een pb gestuurd over het feit, een keer iets te organiseren in N-H.
 15. onneb

  persoonlijke berichten

  wie kan mij vertellen hoe ik naar meerdere mensen tegelijk een persoonlijk bericht kan versturen ?? alvast dank. groet,
 16. Het liefst gebruik ik in fora gwoon mijn voornaam, alleen dat was in 2005 al in gebruik toen ik een accountje aanmaakte bij geocaching, dus dan maar omdraaien die naam Onneb. groet, Benno
 17. onneb

  op zoek naar

  bedankt allen, inderdaad wat meer geduld uitoefenen.
 18. onneb

  op zoek naar

  Wie weet of team mavos nog steeds aktief is op dit forum, en nog aktief bezig is met deze hobby, ik heb ze een berichtje gestuurd maar krijg geen antwoord, mischien ben ik wat te ongeduldig, ook met de zoekfunctie vind ik ze niet. bedankt alvast groet,
 19. onneb

  welke soort

  Goh wat kan een eenvoudige vraag toch een hoop losmaken, vooral onder de mensen die hier al wat langer draadjes posten. Wat deze mensen niet moeten vergeten is dat niet iedereen al zo lang dit forum bezoekt, dus niet alles weten van iedereen, uiteraard kan je ook een zoek item intikken om op die manier je vraag te beantwoord te krijgen, alleen is het ook wel leuk als je als nieuweling (of betrekkelijk nieuw) gewoon een vraag kan stellen en contact kan hebben met mede forum gebruikers, als je het dan als "die hard" zo saai vind om deze vraag te zien verschijnen op het forum lijkt het mij eenvoudig.... dan beantwoord je hem gewoon niet. Als ik zelf vragen of opmerkingen op het forum zie die ik irritant vind doe ik er gewoon helemaal niks mee. Om kort te gaan, ik zou me niet belemmerd moeten voelen om een vraag te stellen of interesse te tonen naar andere gebruikers omdat de "die hards" dit wel of niet leuk vinden. By the way ik vind cache zoeken op een leuke en interesante plek in nederland ook het leukst, en het gaat mij er niet om dat als ik een cache ga verstoppen, dat ik daar nou wel of niet veel finders op heb, dat was niet mijn insteek, het was gewoon puur interesse naar de voorkeuren van andere geocachers.
 20. onneb

  Ik maak een cache voor jou

  Het was niet rottig bedoeld hoor keske, toen ik het las schoot dat door mijn hoofd over het non commerciele wat er bij geocaching nederland vanuit gaat, ik gun je alle fun bij het maken van cache's voor ander mensen, en mijn eigen cache's bedenken vindt ikzelf veel te leuk, ik heb erg veel fantasie en zie veel te veel mooie plekken in noord-holland Alkmaar. als er andere mensen bij geholpen zijn dat jij ze maakt, is dat alleen maar mooi. groet benno.
 21. onneb

  Ik maak een cache voor jou

  Ik dacht dat hele cache gebeuren niet commercieel was en dat het een hobby is, cache's mogen ook niet op commerciele plaatsen verstopt worden, als je een niet commerciele lijn uitzet moet je je daar als geocaching.nl ook aanhouden lijkt mij. groet,
 22. onneb

  welke soort

  welke soort cache vind je het leukst om te zoeken en te vinden: -nano -micro -regular -groot ik ben benieuwd.
 23. ik ken alleen een kalverstraat in Amsterdam, liggen er nog meer aan cache's in akersloot.
 24. Ik ben wel eens op het forum te vinden, meer om te zien wat er gepost wordt. De meeste onderwerpen gaan voor mijn gevoel echt nergens over, wat kan mij het nou schelen of iemand iets in zijn brievenbus heeft gehad. Ik krijg bijna dagelijks iets in mijn brievenbus. Ik heb wel je vraag over de cache gelezen, ik hoop van harte dat je toestemming van de gemeente krijgt om hem te plaatsen, ze zijn in Alkmaar niet zo soepel met het geven van toestemming. groeten uit de Horn noord Kwibus Kwibus ik woon vlakbij jou, ik woon erg dicht in de buurt van de oudieplas, volgens mij heet het hier rak noord ik woon in de beugelstraat. de cache die ik wil verstoppen komt niet in alkmaar te liggen maar in akersloot. Je nieuwe cache wordt echt wel gevonden of wil je dat hier niet peilen ? nee ben ik niet bang voor, gaat het niet om, is meer nieuwsgierigheid hoeveel van die cache malloten er in mijn buurt wonen, de eerste cache die ik wil plaatsen moet nog geplaatst worden.
 25. Ben nieuwsgierig hoeveel mensen er op dit forum zitten uit Noord-Holland omgeving Alkmaar. Alkmaar e.o. meld je !!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...