Spring naar bijdragen

cachefun

Leden
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin GPS map 60Cx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1 jaar

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. cachefun

    Oregon 600

    Ondanks de onvolkomenheden blijft het een heel fijn apparaat. Werkt snel, goed scherm en je kunt er duizenden geocaches in zetten met een PQ. Ook met de touch screen werkt het lekker vlot om waypoints aan te maken en te bewerken. Het gaat vele dagen goed en soms een keer een dag dat ie wat kuren vertoond.
  2. cachefun

    Oregon 600

    Beste team Geomar. Ik heb zelf de Oregon 650. Ik heb af en toe hetzelfde fenomeen. Dan is de lijst met geocaches leeg met de melding dat er geen geocaches zijn. Even de gpsr uit en aan zetten en alles werkt weer. Blijft natuurlijk wel vreemd. Ik gebruik nu firmware 5.0. Maar ook bij eerdere firmware versies was dit het geval.
  3. Oud nieuws? Dat valt volgens mij nog wel mee. Ik ben het zelf nog niet tegengekomen. Wat mij betreft kunnen we het draadje wel sluiten.
  4. Zo wordt het wel erg spannend. Zie de link hier onder Zie hier het bericht
  5. Met onze huidige apparatuur, Garmin map60cx, kunnen we geen wherigocaches lopen. We hebben ook geen plannen om een colorado te kopen omdat onze huidige gps uitstekend bevalt! Maar je weet nooit wat de toekomst brengt. Niets is zo veranderlijk als de mens. We zijn een beetje de kat uit de boom kijk types. laat wherigo eerst maar eens goed uitontwikellen. Cachefun
  6. Heb je Easy gps al eens geprobeerd? Klik op de knop "LOC Waypoint File". En als Easy GPS is geinstalleerd dan worden de coordinaten in Easy GPS ingelezen. Van daaruit kun je de coordinaten naar je gps ontvanger sturen. Makkie.
  7. Wij zijn in augustus 2004 door het geocaching virus aangestoken door "Colofon 1". Iets waar we tot op de dag van vandaag nog steeds erg dankbaar voor zijn
  8. Onze oprechte deelneming aan alle nabestaanden van Reintje. Veel sterkte toegewenst met dit grote verlies.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...