Spring naar bijdragen

ezeltje01+grijzeduif

Leden
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over ezeltje01+grijzeduif

 • Rang
  Forum Newby

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  veldhoven
 1. Vandaag eindelijk het cirkeltje rond kunnen maken. Het mailtje wat we hadden gekregen bleek niet van een CO te zijn maar van een mede cacher. Nadat wij de cache nog hadden gevonden bleek hij na ons bezoek ( of na het bezoek van nog een team ) verdwenen te zijn. De cacher die ons mailde gaat er dan maar vanuit dat wij hem ook niet hebben kunnen vinden ( is immers verdwenen zegt men dan ) De reactie die wij dan krijgen is nogal overtrokken ( vinden wij dan ) Maar wat ons het meeste stoort is dat er helemaal geen reactie komt op de mail die we gestuurd hebben. ( tot op dit moment nog niets vernomen ) We zitten echt niet te wachten op een verontschuldiging of zo, maar een gewone normale reactie is toch wel het minste wat we verwachten na zo'n mailtje.
 2. Afgelopen week kregen we onderstaande mail van een Co. Niet vinden is niet loggen vreemd dat jullie hem loggen als er 4 zijn die hem niet vinden, en hij was ook niet te vinden !!!hij ligt er niet meer Netjes een mailtje terug dat we geen enkele cache van deze Co gedaan hadden en dat er van loggen al helemaal geen sprake was. Vervolgens geen reactie meer. (netjes een paar dagen gewacht) Ligt het nu aan ons of is dit een normale gang van zaken ?
 3. ezeltje01+grijzeduif

  Pvc-Buis

  Google is op pvc eindstuk met schroefdeksel
 4. Jeroen ik zou ook bij de gemeente Roermond melding maken. Gevonden voorwerpen moeten voortaan bij de gemeente ingeleverd worden en niet meer bij de politie. Ik hoop dat je geluk hebt.
 5. Een hele leuke is Slumpie in Duizel. (kan wel modderig zijn) GC273PH, vooral de "schat" is een hele mooie of In Waalre 'op zoek naar de schat van Piet Piraat" GC21E6N
 6. ezeltje01+grijzeduif

  Logstempel

  of deze misschien. kijk eens op kantoorstempels.nl de colop mini printer s 160 d heeft zowel een tekst opmaak als een datum aanduiding, en ook niet al te groot.
 7. ezeltje01+grijzeduif

  Batterijen

  We gaan ze gewoon bestellen, per slot van rekening kunnen we er ons ook geen buil aan vallen voor dat bedrag.
 8. ezeltje01+grijzeduif

  Batterijen

  Ik dacht dat een forum bedoelt was om te helpen, stel een simpele vraag en als ik de reacties bekijk denk ik maar een ding, eens en nu nooit meer.
 9. ezeltje01+grijzeduif

  Batterijen

  handtekening aangepast, nooit op gelet wat er stond in mijn (ons)profiel.
 10. ezeltje01+grijzeduif

  Batterijen

  Heeft er iemand ervaring met de vapex 2900 batterijen ? http://www.vapex.nl/vapextech-2900mah-nimh-batterijen-stuks-p-1395.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...