Spring naar bijdragen

De Kolonisten.be

Leden
  • Aantal bijdragen

    34
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door De Kolonisten.be geplaatst

  1. Wat een mooie Fox hebben jullie, wij hebben een gladharige en hij komt van de fam. Bastani

  2. Ik gebruik de Sony e reader en daar zet ik de caches in met alles erop en eraan. Onderweg kan ik er eventueel aantekeningen bijzetten maar dat is niet echt handig. Ik doe dit als volgt: In GSAK de caches selecteren. Macro export e-reader draaien. Vergeet niet de current database te veranderen in de database waar de caches in staan, even op restore klikken en dan apply. Calibre openen, Boek toevoegen, scrol tot je de titel ziet.Openen, de titel selecteren op het scherm, boek converteren. Als je de sleutel voor lettergrootte aanklikt en de basiswaarde op bv. 12 zet en daarna standaardletterwaarde aanklikt kun je later op je e reader de lettergrootte veranderen. Anders is de letter erg klein . E raeder aansluiten, naar apparaat sturen en voila, klaar is kees. Ik controleer het document wel want ik heb wel eens dat niet alles erop staat en dan mis ik in het veld ineens belangrijke informatie. Misschien kun je hier wat mee.
  3. De Kolonisten was al vergeven. Hebben we er .Be achter gezet. We wonen in een wijk die De Kolonie heet, in Belgíë. We hebben al wel een paar keer de vraag gehad of het was afgeleid van De Kolonisten van Catan. Niet dus.
  4. Bovenstaande tekst lees ik bij deze cache http://coord.info/GC35HQ5. Maar het gebeurt veel vaker.
  5. Bovenstaande Coördinaten zijn fictief en Hebben niets ontmoet de exacte cache lokatie te Maken. Zegt keer EEN-niet za moeilijke mysterie sterven in Het "veld" Opgelost Moet Worden. BV. de bovenstaande tekst. Als ik dan naar de goede nederlandse tekst wil gaan, klik ik onderaan op de kolom talen oid. en krijg dan een overzicht van de beschikbare talen. Nederlands staat er dan niet tussen. Klik ik english aan dan krijg ik wel een goede nederlandse vertaling.
  6. Dat gebeurt bij mij ook maar het ergste is dat ik dan een gebrekkige vorm nederlands te zien krijg. En dat irriteert mij nog het meest. Ik kan het dan niet op nederlands zetten want dat komt in het lijstje niet voor, ik moet english aanklikken. Snap jij het?? Ik niet!!
  7. Op naar Budel!!! Ons eerste event.

  8. Je hebt gelijk Pocileh, ik heb tot de 2e macht gerekend ipv tot de derde .
  9. Het zal wel aan mij liggen maar dan snap ik deze niet: Voorbeeld 2: 100 - 4 * (7 - 4)3--> (deze 3 staat voor machtverheffen in het vb.) = 100 - 4 * 33 = 100 - 4 * 27 = 100 - 108 = -8 Ik krijg hier uit: 100-4 * 3*3 100-4 * 9 100- 36=64 En dan volg ik de regels die in Wiki staan aangegeven.
  10. Vanavond rond 18.30 uur kwam het ter sprake in een programma op (ik denk)SBS 6. Daar lieten ze o.a. zien dat de cache gevonden werd. Was maar heel kort stukje.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...