Spring naar bijdragen

mardy

Leden
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door mardy geplaatst

 1. mardy

  Osm Op Gpsmap 62

  hij is gedownload. Het bestand heeft dezelfde naam als een andere in de garmin map. die kan ik niet zo maar overschrijven toch. of moet ik die tijdelijk een andere naam geven?
 2. mardy

  Osm Op Gpsmap 62

  Ben nu aan het downloaden van de kaarten. Ga kijken of het lukt. over 2 uur is het spul binnen hoop ik. als ik er niet uitkom dan schrijf ik wel weer.
 3. mardy

  Osm Op Gpsmap 62

  we hebben een gps map 62 met benelux kaart erop. Hoesje van die kaart is verloren. Met dus de product code nu wil ik via openstreet maps een stukje duitsland erop zetten van open streeet maps. Maar ik ben bang dat ik dan mijn originele kaart kwijt ben. Heeft iemand ervaring hiermee? Het is erg moeilijk om in het buitenland zonder weggetjes of paden je weg te bepalen. Op deze gps zit geen los sd kaartje trouwens.
 4. mardy

  Spoilerfoto

  of in je nek....
 5. mardy

  Spoilerfoto

  ga het maar uitleggen...... Ander voorbeeld. Je staat voor een rood stoplicht. wat zou dit betekenen? lipstick op doen? Vanavond bieten eten? of toch maar stoppen!!!
 6. mardy

  Disabelde Cache Loggen...

  disabled bijv.nw. / bijw. gehandicapt, invalide, onvolwaardig, arbeidsongeschikt kortom ongeschikt. duidelijk toch Iets in het archief doen. Dus je kan het opzoeken (zoeken) verder niets. ook duidelijk. Deze dingen betekenen wat!!! anders had er niets gestaan. Bovenstaande caches kan je niet vinden omdat je uit de running zijn of in het archief zitten. Dat iemand gaat zoeken naar iets wat er niet is. Ja dat is niet echt handig. Ga wat zoeken wat er wel is en maak je niet zo druk om deze zaken. Elke dag komen er nieuwe c uit die de moeite waard zijn. Dat eeuwige puntjes jagen!! Wij hebben er plezier en ergenis over het geocachen. Maar dat maakt het juist leuk. Ergenis als je iets niet kan vinden of dat een ? te moeilijk is. Dat is nu eenmaal het spelletje. Bij voetbal is buitenspel een regel dus als je daarna een doelpunt maakt dan helaas. Zo is het ook met cc. Disabled en in het archief dan geen vondst. Ik kan hier nog wel een pagina of 40 verder over schrijven maar als men dit niet ziet als de regels dan is het eind zoek.
 7. Ik heb een nokia lumia. Maar heb geen idee hoe ik deze tool erop moet krijgen. krijg m wel gedownload op de nokia maar dan weigert i de cabfile te installeren. iemand ook een lumia die dit kan verhelpen. mardy
 8. mardy

  Chatiqette?

  Hi en hallo. ik ben nieuw maar gaat het om chatten of hier in deze draadjes.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...