Spring naar bijdragen

Pakoe

Leden
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Oregon 550
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1-1-2004

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Woonplaats
    N 50° 50.416 E 005° 44.093

Recente profielbezoeken

1478 profielweergaven
  1. Ik wil graag de OSM kaart gebruiken om op mijn GPS bepaalde adressen op te zoeken. Eigenlijk zoals de tom tom. Ik kan intussen redelijk overweg met de OSM kaarten en het downloaden en laden via mapsource is geen probleem. Als ik echter in mijn GPS navigeer naar adres kies en daar een adres wil kiezen, dan vraagt deze eerst om een provincie. Als ik bijvoorbeeld limburg intyp, krijg ik daarna de melding niets gevonden. Ik heb ook al geprobeerd om alleen de eerste letter in te vullen, maar ook dan vindt de Oregon niets. Ik heb bij het laden van de kaart vanuit mapsource wel aan staan dat routeinformatie moet worden meegenomen. Als ik navigeer naar een cache of coordinaat kan ik ook gewoon over de weg navigeren, maar een adres opzoeken lukt me niet, terwijl er naar mijn idee genoeg straatnamen beschikbaar zouden moeten zijn in OSM. Ik las ergens iets over index bestanden die niet goed meegenomen worden (ander topic, onderste post) maar daar kom ik geen wijs uit. Kan iemand me uitleggen wat ik fout doe?
  2. Pakoe

    Forum Weergave Wijzigen?

    Thanks, dat is inderdaad de oplossing. Deze mag dicht.
  3. Pakoe

    Forum Weergave Wijzigen?

    Ik zie sinds een uur ongeveer bij het bekijken van onderwerpen op het forum nog maar 1 of twee hele berichten en verder een lijst met berichten in het onderwerp. Ik had niets aangepast waardoor dit gebeurde. Wel heb ik nu mijn weergave eens aangepast om 50 berichten op 1 pagina weer te geven, maar ik blijf dezelfde weergave zien met 1 of 2 hele berichten en verder een lijst. Is er iets op het forum gewijzigd, of ligt dit aan mijn instellingen. En in dat 2de geval, waar vind ik die instellingen zodat ik dit weer kan veranderen. (Ik heb met de zoekfunctie gezocht en de help bekeken, maar kon hier niets over vinden.)
  4. Ik heet in het dagelijkse leven Maos. Dit is een naam uit het maastrichtse dialect die je uitspreekt als het franse Clemence waar de Cle weggelaten is. In het noorden wordt hier nog al eens Ma-Os van gemaakt. Sindsdien gebruik ik als Nickname Pa-koe. Dus vandaar Pakoe
  5. Ik ben me aan het orienteren op een GPS en kwam in de folder van demmenie sport een lijstje tegen met GPS-en en hun functionaliteit. Hier stond o.a. in dat bijv. de Etrex serie van Garmin wel WAAS maar geen EGNOS ontvangst heeft. Hun ForeTrex en ForeRunner zouden dit weer wel hebben. En ook de GPS-en van Magellan die in deze folder staan wel EGNOS en WAAS. Zit er dan dus toch een verschil tussen WAAS en EGNOS signaal, of is het gewoon onzin en kan een GPS die WAAS kan gebruiken ook sowieso gebruik maken van EGNOS?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...