Spring naar bijdragen

weleda

Leden
 • Aantal bijdragen

  59
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over weleda

 • Verjaardag 12-03-1968

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin oregon 450T
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  september 2010

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Heerhugowaard
 1. weleda

  Cache Naar Gps Zenden.

  Als de plug-in niet meer werkt, hoe krijg je dan de caches in de GPS? Ik gebruik geen GSAK.
 2. weleda

  Vakantietips?

  Wij gaan dit jaar naar Tsjechië na 2 jaar in de Dordogne gecached te hebben. Volgens mij kan je overal wel mooie caches vinden. Wij doen het noorden van Tsjechie bij het Reuzengebergte vb. http://coord.info/GC1WKZ0
 3. Wij hebben deze van de week gedaan. Erg leuk. http://coord.info/GC425N9 Kan je combineren met een bezoekje aan het park Ellert en Brammert. Ik denk een kwartiertje rijden vanaf Dalen.
 4. Ik snap de verwarring. Als je verunglückt letterlijk vertaald naar het nederlands wordt het verongelukt. Dat gebruik je als iemand het ongeluk niet heeft overleefd. Maar in het duits betekent het: heeft een ongeluk gehad. Hij heeft het ongeval dus gelukkig overleefd.
 5. weleda

  Waar Kocht Jij Je Gps?

  Bij Waypoint Heerhugowaard. Goeie service, ze nemen echt de tijd voor je. Goed advies en goede uitleg. Alleen wist de verkoper niet alles van de garmin oregon. Toen ik vroeg of je er ook mee kon projecteren, wist hij niet wat ik bedoelde.
 6. Wij hebben vorig jaar in Frankrijk gecached zonder gedetailleerde kaart. We zijn een paar keer hopeloos verdwaald en hebben wat extra kilometers gemaakt. Maar ja. Je hebt vakantie, toch? Wat je zou kunnen doen is een gedetailleerde papieren kaart halen of downloaden en daar de caches op aantekenen. Doe je papier èn gps. Is ook leuk!
 7. Ik denk dat ieder weldenkend mens geen herdenking gaat verstoren door een cache te zoeken op die plek. In mijn gps staan een heleboel caches die er al geruime tijd in staan. Ik lees ze op een dagje cachen niet allemaal door of ik ze wel of niet mag loggen op een bepaalde dag. Als je niet wil dat ze gelogd worden, dan kan je ze fysiek weghalen die dag. Ellen (team Weleda)
 8. weleda

  Onzorgvuldig

  Daar zeg je me wat. Ik was vandaag wat irritante caches op mijn ignorelijst aan het zetten. en kwam toevallig deze log tegen: "Het vergde nogal wat om deze puzzel op te lossen. Maar ja, een banner, daar doen we véél voor. Het kostte de nodige moeite om ter plekke te komen. Twee GPSr's en een Tommy deden gedrieën niet wat we verwachtten. Uiteindelijk stonden we met groen licht op de cachelocatie. Omdat de cache niet unavailable staat, ontdekten we daar pas wat de twee loggers voor ons de wereld lieten weten (cache is weg dus). We besloten ***, de loggers na ons en onszelf een beetje te helpen: we hebben een tijdelijke cache geplaatst. Gewoon een kokertje met papier erin. Hopelijk is de eigenaar binnenkort in staat een andere behuizing te plaatsen die deze cache meer eer aandoet. Oké, ons kokertje geeft meer eer dan geen kokertje......" Ik vraag me werkelijk af of dit nou de bedoeling is. Gaan we nou al met stapeltjes kokertjes op stap, en als je er een niet kan vinden, dan leggen we er zelf maar een neer? Goed, dit is volledig off-topic, maar het viel me gewoon op. Ellen (team Weleda)
 9. weleda

  Onzorgvuldig

  Ja hoor. Het kan zijn dat de cache op een plek ligt waar op dat moment bijvoorbeeld kermis is. Hierdoor is de kand groter dat hij gestolen wordt. De owner mag hem dan tijdelijk weghalen. Ellen (team Weleda)
 10. weleda

  Wherigo, Hoe Werkt Dat?

  Oh bedankt voor de waarschuwing! Ik wilde hem morgen gaan lopen. Ik wacht er nu dus even mee.
 11. weleda

  Wherigo, Hoe Werkt Dat?

  Hij staat inmiddels op de gps en ik ga het binnenkort uitproberen. Ik ben er erg benieuwd naar. Bedankt voor alle hulp uit alle hoeken. Fantastisch! Ellen
 12. weleda

  Wherigo, Hoe Werkt Dat?

  Bedankt voor je antwoord. Ik heb de wherigo rechtstreeks op de gps gezet, maar dan komt hij niet bij de wherigo maar bij de geocaches te staan. En dan staat er eigenlijk hetzelfde als op de pagina. Ik moet dus blijkbaar echt iets downloaden. Welk bestand zou ik dan moeten downloaden? De computer herkent geen GWC ofzo?
 13. Ik heb eindelijk de functie voor een wherigo op mijn gps en nu is er een bij me in de buurt die ik wel eens wil uitproberen. Maar daar moet je een cartridge voor downloaden? Bij mij loopt er weer van alles vast in de computer, kan ik bestanden niet openen enzo. Dus voordat ik begin: wat voor handelingen moet ik nou precies doen en wat kan ik het beste downloaden om hem uiteindelijk op mijn GPS te krijgen? Ik heb een garmin oregon 450 t. Alvast bedankt! groetjes, Ellen (team Weleda)
 14. Deze is leuk zeg! Ben er aan begonnen en denk om in het voorjaar maar eens richting Apeldoorn te gaan. Bedankt voor deze tip.
 15. Voorheen printte ik ook alles uit, maar nu maak ik een "samenvatting" van wat ik zoek. De coördinaten, de grootte van de cache en de hint. Op deze manier gaat het ook heel goed. Ellen (team Weleda)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...