Jump to content

Team Vaesje

Leden
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Team Vaesje

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 05/15/1994

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008
 • Twitter
  jelle16

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. team vaesje: Wij wonen in vaesrade in het dialect is dat voasje het is vaesje geworden door een spelfout .
 2. Hoi, Je kunt linksonder wel zien wie als laatste jouw profiel pagina hebben bekeken.
 3. ik krijg alleen een kaart met niet gevonden caches van Nederland maar het gaat mij specifiek om de kaart van Nederland met de gele-blauwe en groene stippen

 4. Bij mij wordt gewoon een kaart weergegeven inclusief caches.
 5. Dat wist ik niet:P. Het moet natuurlijk ook een beetje met elkaar in verhouding staan de verstopmethode (behuizing etc) en de moeilijkheid van de puzzel. Anders is er natuurlijk niet echt een beloning nadat je een moeilijke puzzel opgelost hebt.
 6. Dat bijna niemand deze cache kan oplossen hoeft niet perse te betekenen dat deze cache te moeilijk is. Dat betekend alleen dat de cache goed verstopt is. En dat je dit moet laten terugkomen in de ster waardering van de cache. Alleen maar makkelijke caches zijn ook niet leuk. Er moet ook nog een beetje zoek uitdaging in zitten. Dat vind ik persoonlijk:P
 7. Er kunnen hele mooie caches in de voortuin liggen maar dat zijn uitzonderingen op de regel. Het voelt niet goed om bij huizen rond te zoeken.
 8. Dat is wel een probleem. Hier in de omgeving komen de laatste tijd best veel nieuwe caches online. Waar je bijvoorbeeld een cache uit een voortuin moet halen in een woonwijk waar je niet op je gemak zoekt. Dat soort caches vind ik persoonlijk minder.
 9. Er is ook geen cache te maken die voor iedereen leuk is. Iedereen heeft anderen waardes die ze toekennen aan een cache om de cache leuk te vinden. Sommigen mensen willen een cache die ze naar een bijzondere plaats brengt anderen mensen willen weer een cache die spectaculair te vangen is. Weer anderen mensen willen een cache die leuk is voor het hele gezin. En mensen zeuren nu eenmaal dat is zo. Op basis van de cache pagina en de commentaren kunnen de cachers zelf beoordelen of ze deze cache gaan zoeken of niet. Dus daarom is het belangrijk om de commentaren gewoon te laten zoals ze zijn.
 10. Ik ben op dit moment ook bezig met een presentatie aan het maken over geocaching. (wel in het engels) Hoeft maar 5 minuten te duren. Dus effe snel uitleggen hoe het werkt.
 11. Dan zou je in Nederland over de caches vallen zoveel zouden er dan liggen
 12. Maar dat gebeurd niet altijd? En welke verhouding is dat dan?
 13. De foto's die rechtsboven op geocaching.nl staan zijn ook vaak uit verhouding. Team Vaesje
 14. Kun je je stem ook ongedaan maken? Ik had op iets anders gestemd . Team Vaesje
 15. Gefeliciteerd. Ik weet wat me te doen staat. #36 founds nu
×
×
 • Create New...