Spring naar bijdragen

Rooster

Leden
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Rooster

 • Rang
  Forum Newby
 1. Okay bedankt. Hmm deze functionaliteit is dus al uitgeschakeld sinds 31 juli. Is daar trouwens ook een officeel groundspeakbericht van? Raar dat ze de filters grijs maken i.p.v. dat ze ze helemaal weg halen. Ook raar dat ze de standaard map al gaan slopen terwijl de opvolger nog steeds een Beta versie is. Ik kan trouwens nog niet zo enthousiast worden van die betaversie.
 2. Ik gebruik de oude map. Met de beta map werkt alles wel na behoren. Het gaat om de opties naast het kaartje onder het kopje "Premium member filters". Daar kun je een aantal vinkjes aan en uitzetten om de verschillende caches wel of niet op de kaart te tonen. 'k Ben wel ingelogd. Uitloggen en opnieuw inloggen werkt ook niet. Ik gebruik hoofdzakelijk Explorer maar ook in Chrome en Opera heb ik dit probleem.
 3. Ik kan ze ook niet meer gebruiken. Ze zijn allemaal "greyed out" behalve de "Hide my Finds" en "Hide my Caches". Ik weet niet hoe lang dit al zo is omdat ik ze maar weinig gebruik maar kan me herinneren dat dit al een keer eerder het geval was omdat ze toen aan het klooien waren met de site.
 4. Bij mij op mijn smartphone werkt het precies hetzelfde als op de PC met als belangrijk verschil dat het allemaal natuurlijk een stukje langer duurt. Dus als ik om mijn mobiel naar de onderkant van de cachepagina scrol staat daar in eerste instantie geen enkele log. Na enige tijd verschijnenen de eerste serie logs. Scroll ik weer helemaal naar onder dan duurt het weer even voor de volgende serie logs verschijnen, enz. enz.
 5. Rooster

  Profielfoto Plaatsen

  Onder "Your Current Photo:" staat je huidige foto (of een kikkericoontje als je geen foto gebruikt). Onder "Choose a New Photo:" staan de foto's die je reeds ge-upload hebt (uploaden kan door de link "upload a new image" in de tekst aan te klikken Uit de geuploade foto's onder "Choose a New Photo:" kies je er een uit door er op te klikken en deze verschijnt dan onder "Your Current Photo:" met daarbij een knop "Select Photo" Klik je vervolgens op deze knop dan bevestigd je daarmee je keuze en wordt je profielfoto of avatar direct veranderd. Het is wel verstandig om niet van die gigantische foto's te nemen omdat ze toch automatisch wordt aangepast (verkleint). De avatar wordt geresized naar 75X75 dus als je geen vervorming wil dan moet je een vierkante foto kiezen.
 6. Rooster

  Multicache En Waypoints

  Multicaches zijn er in oneindig veel variaties. Geef eens een voorbeeld (linkje) naar een cache waarbij je dat hebt?
 7. Hmmm, als ik dit topic zo doorlees krijg ik de indruk dat bijna alle geocachers onbeschofte hufters zijn die caches moedwillig vernielen, beschadigen of jatten. De oplossing is echter simpel. Als cachelegger kun je zelf bepalen wie jouw cache mag bezoeken. Niemand die jouw verplicht jouw caches op geocaching.com te publiceren. In plaats daarvan kun je namelijk zelf vrienden, bekenden, familie en collega-cachers uitnodigen om op zoek te gaan naar jouw cache. Dan hou je het lekker klein en overzichtelijk met enkel mensen die je vertrouwd. En als het goed is hoef je nauwlijks onderhoud te plegen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...