Spring naar bijdragen

kissmycache

Leden
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    garmin
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2004
  1. Hierbij wil ik voorstellen om de achtergrond van de gc.nl website te voorzien van kleine stukjes wortel, om de indruk van erwtensoep te versterken. Ik dacht eerst aan stukjes rookworst maar dat is misschien aanstootgevend voor vegetariers.
  2. Zo min mogelijk (ik heb mij zelf zo gebouwd dat ik al genoeg mee te sjouwen heb) met grote regelmaat moet ik zelf terug om een pen te kopen of mijn gps te voorzien van verse batterijen. Zo, biedt er iemand minder? <{POST_SNAPBACK}> Ik wou een keer gaan cachen, maar toen was ik mijn gps-ontvanger vergeten En daar heb ik wel meer een handje van, ik ben ook eens een keer mijn hockeystick vergeten mee te nemen voor een wedstrijd.
  3. Klopt, ik heb meerdere petten op. Een als geocacher. Wie heeft dat niet hier op dit forum? Dus als een forumlid/geocacher approver wordt, heeft hij gelijk 2 petten op. Wij accepteren namelijk geen approver die niets van cachen weet of die geen cacher is.... Ik heb D.L. zijn reply op jou gelezen en ja, ik denk echt dat die ene keer, maanden terug, dat ik je even terecht heb gewezen hier op het forum, dat dit dus nog steds kwaad bloed zet. Het verschil tussen jou en mij is dat ik dat al lang vergeten was. Daarom kan ik ook met meerdere petten oplopen. Wring je niet in iedere bocht om mij legitiem te mogen afzeiken. Nu weer problemen ermee dat ik meerdere petten op heb en toch wil gaan approven? Van de 6 die er op het lijstje staan, staan 3 moderators die dus net als ik evenveel petten op hebben. Alle info wat je mist is dus gewoon hier op het forum te vinden. Hou op te zeiken en zeg wat je wilt zeggen en maak je punt en draai er niet steeds omheen. Als je verder niets zinnigs en concreets te melden hebt kan ik net zo goed dit draadje sluiten. Dan heb je nog maanden iets om verder over te gaan kniezen. Sommige mensen zijn niet geboren om in de boom der kennis te klimmen. <{POST_SNAPBACK}> Beetje zwaar opgevat hoor, je hoeft niet zo achterdochtig te zijn. Ik bedoel niet meer dan ik geschreven heb. Maar je hapt wel graag. Ik had net zo goed een blokje kaas voor de neus van een hongerige muis kunnen hangen, dan had ik een even voorspelbare reactie gehad. Dacht je dat het mij iets kon schelen wie er approver wordt?, ik plaats zelf niet eens meer een cache. Ik was dit wel van plan maar ik heb er van afgezien. Ik ben bang dat ik de ene plek waar ik de cache zou gaan neerleggen vaak ga controleren, en zodoende verdwijnt het relaxte gevoel wat ik heb als ik het bewuste gebied bezoek, en dat heb ik er niet voor over. Ik zie trouwens dat ik onder curatele ben gesteld. Ik vind het vervelend dat het zo ver is gekomen. Ik hoop ook dat de gemoederen binnen het moderatieteam niet te hoog oplopen, ik zou zeggen schep dan eens een luchtje buiten is het mooi weer. Ik heb zo'n voorgevoel dat deze reactie niet geplaatst zal worden, ondanks mijn mildheid en goede bedoelingen. Nouja jammer dan, ik zie wel.
  4. Ik denk dat je op zijn minst ook kinderen moet uitrusten met gps, en wel zo dat er een alarm afgaat als die pedofiel te dicht bij komt.. (proximityalarm)
  5. De uitslag van de stemming kan me eigenlijk niks schelen, ik heb zelf ook niet gestemd, al was het alleen maar vanwege de opmerking van Hawkeyes. Iemand die protserig al zijn titels vast aan het opsommen is, roept bij mij wel wat irritatie op, vandaar dat een plaagstootje wel op zijn plaats was. Dat dan een moderator vast zijn mes aan het scherpen is om in te grijpen is nergens voor nodig, ik hou wel van een beetje pittigheid in de discussies.
  6. Ja je hebt al enkele petten op, waarom moet jij zo nodig ook hier een voet tussen de deur krijgen. Dat je moderator bent is toch al mooi zat. Laat iemand anders het maar eens doen die nog geen andere functie heeft. En ja Hawkeyes moet niks, heb ik ook niet beweerd, maar wie de bal kaatst kan hem terugverwachten, en dat is niet in een mailboxje maar op het forum.
  7. Nee Hawkeyes gaat het hier maar aan iedereen uitleggen, daar ga ik geen mailtje voor sturen. Wie is eigenlijk .com ? Er wordt nu een zekere Erik genoemd, maar misschien rekent Hawkeyes zichzelf ook wel tot .com.
  8. Hawkeyes zegt dat .com toch wel zelf uitmaakt wie de approver wordt. Er wordt mogelijk iemand voorgedragen maar die kan verworpen worden, dat is wat ik er van begrijp. Zou iemand in Amerika dan de sollicitatiebrieven gaan vertalen en nagaan of het wel goed is. Een duistere zaak waar ik wel wat meer duidelijkheid over zou willen. En verder ken ik Kruimeldief niet persoonlijk. Wat is er nu op eens tegen het woord 'vent' . Ik noem wel meer mannen die ik niet ken 'vent' . Ik heb alleen wel eens te maken gehad in een discussie met Kruikeldief. Dat had toen te maken het op slot zetten van draadjes net als het wat leuker werd. Maar no hard feelings verder hoor
  9. Ik heb gisteren per ongeluk in het verkeerde draadje gereageerd, daarom is mijn reactie verwijderd. Hier is dan alsnog mijn bijdrage: "Tja wat is dit voor stemming? Wat wordt er met de uitslag gedaan? Niet veel als ik zo het berichtje van Hawkeyes lees. En dan zie ik toch weer veel stemmen voor Kruimeldief. Hoezo dat? Die vent schijnt veel achter computerschermpjes te zitten van divers formaat, en dat approved snel, is misschien de achterliggende gedachte. Maar dan moet er niet te veel gezanik zijn over toestemming. En dat weet je niet van te voren. Kortom hier kan ik weinig chocola van maken." Ik vind dus, dat van te voren moet worden gezegd wat er met de uitslag gedaan wordt, anders hou je stemmers voor de gek.
  10. Motorcrossers in het bos, loslopende honden achter reeen aan, mountainbikers die je van de sokken rijden, picknickers die bij gebrek aan een vuilnisbak hun afval maar laten liggen en macho sportvliegtuigpiloten die direct vele vierkante kilometers natuurgebied veranderen in lawaaizones bij voorkeur als het mooi weer is, allemaal veel irritanter, dan geocachen.
  11. Mag je een cache loggen als gevonden, als je de cache gevonden hebt maar je kan het doosje niet openmaken, omdat het dekseltje te vast zit, en je plakt er b.v. wel een briefje op dat je het toch echt wel gevonden hebt ?
  12. Is er al een ranglijst voor het aantal no-founds ? Dus het aantal keer dat men met staart tussen de benen uit de stash-area is afgedropen en naar huis is gegaan met een gefrustreerd gevoel.
  13. Iets in een nieuw jasje steken is leuk, ik doe het zelf ook, alleen dit is geheel persoonlijk. Als ik mijn kleren samen met iemand anders moet dragen (wat gelukkig niet hoeft) dan zou overleg noodzakelijk zijn ! Aan de andere kant wat goed is behoeft geen verandering. Ik werk nu al 7 jaar met het zelfde tekstverwerkingsprogramma en meer toeters en bellen hoeft van mij niet. De layout is mooi en mag van mij eeuwig zo blijven. Mijn bezwaar tegen de nieuwe layout van geocaching.nl is de saaiheid van de achtergrondkleur. De kleur heeft ook wel wat legerachtigs. Maar waarom dan niet kiezen voor coolere camouflage kleuren, in de vorm van vlekken in verschillende tinten groen ? Ik heb zelf zo'n coole camouflagejas maar dan in woestijnkleuren, d.w.z. diverse tinten geel en bruin in de vorm van vlekken.
  14. Ja, ik vind het ook lelijker geworden. De vorige kleur groen daar was ook iets mee, maar deze.....schimmelgroen noem ik dit. Flets schimmelgroen. Ik denk dat jullie maar eens een binnenhuisarchitecte moeten inschakelen, ook is het zo gek nog niet om ook de deelnemers van het forum te betrekken bij dit soort ingrijpende veranderingen.
  15. kruimel moderator? De korte tijd dat ik de forum volg is me maar één ding duidelijk geworden. Die vent moet geen moderator worden. Namelijk omdat hij altijd het laatste woord wil hebben. Nu kan ie gewoon iedere keer draadjes op slot zetten als zijn bijdrage onderaan staat en als door zijn gezwets toch niemand meer ergens een draad aan kan vast knopen. Nu is er al een moderator die graag al over van alles en nog wat zijn ei kwijt wil en daar komt er nog eens eentje bij. Kunnen ze elkaar mooi modereren. Wat gebeurt er als een moderator en berichtje van een andere moderator wil verwijderen? Kortsluiting ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...