Spring naar bijdragen

Charissa1404

Leden
 • Aantal bijdragen

  115
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Charissa1404 geplaatst

 1. Charissa1404

  Geocoi

  Pfoe. ik ben bang dat je niet veel meer kan doen dan mailen. Ik heb ook zo iemand gehad, die mijn coin telkens liet discoveren op een event. Echt zo frustrerend. Misschien kan je nog op je coin pagina heel groot zetten dat hij van cache tot cache moet tot de coin weer bij je is. Als een keer iemand de coin bij hem discovered kan de collega cacher hem erop attenderen
 2. Gecondoleerd. Afscheid nemen is het moeilijkste wat je moet doen in dit leven... Sterkte
 3. Ik wil een nieuwe GPS! En een berg geld ;)

 4. Ah! dan ga ik hem nog proberen te doen! :)Dank je wel!
 5. Ooit eens de originele maker van de cache benaderd of mijn coord klopte. Nooit wat van gehoord.... Dank voor de extra attentie van deze cache.
 6. Mijn 3e week vakantie en nog steeds prut-weer :(

 7. Charissa1404

  Banners In Profiel Bewerken.

  Wat een html kennis hebben jullie allemaal zeg! Knap hoor. Ga maar nog eens aan de stoei
 8. Charissa1404

  Banners In Profiel Bewerken.

  Dat wil ik ook niet. Daarom maak ik mijn banners 5 pixels breed en laat ik ze pas helemaal zien als je er met de muis overheen gaat. Zie ook: http://www.geocaching.com/profile/?guid=e5f367d0-e705-44b0-926b-c5c7a7b9b975 In de broncode kun je zien hoe ik dat gemaakt heb. Tc Wauw dat ziet er wel heel gaaf uit TC! Ik heb even in je broncode gekeken, en dan is het zoiets al on mouse-over ...Echter, de html code lijkt zich niet helemaal lekker te kopiëren. Heb het even geprobeerd met die sahara banner, maar bij mijn profile verschijnt niks. Nog maar even verder kijken hoe het werkt!
 9. Charissa1404

  Caches Op Betakaart

  Kan het ook aan je browser liggen? Welke gebruik je?
 10. Charissa1404

  Wat Is Het

  Ik denk ook wat Casteel zegt. En als dat niet het geval is... Dan is het vast om de mensen nieuwsgierig te maken
 11. Welke Garmin moet ik nu eens mijn geocache zinnen op zetten? Keuzes keuzes..

  1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
  2. Charissa1404

   Charissa1404

   dank voor de tip!

  3. GeoDutch

   GeoDutch

   Nieuw is altijd leuk, maar lang niet altijd noodzakelijk. Keuze hangt af van je budget en de functies die je persé wil. Ik ben van een oude Etrex Legend naar een 2e hands Legend HCx gegaan en ben uitermate tevreden... net wat je wil. Deze optie was voor mij relatief spotgoedkoop.

  4. GeoDutch

   GeoDutch

   Nieuw is altijd leuk, maar lang niet altijd noodzakelijk. Keuze hangt af van je budget en de functies die je persé wil. Ik ben van een oude Etrex Legend naar een 2e hands Legend HCx gegaan en ben uitermate tevreden... net wat je wil. Deze optie was voor mij relatief spotgoedkoop.

 12. Charissa1404

  Aanschat Gps

  Ik heb ook een Etrex H en ik kan er mee doen wat ik wil doen. Ik vind hem ook redelijk nauwkeurig, en ik heb geen last dat mijn rubbertje loslaat
 13. Charissa1404

  Geocaching

  Op facebook hadden ze er wel een melding gemaakt.... Jammer dat het dan niet op hun eigen site even vermeld was.
 14. Ik zag trouwens net op facebook dat Groundspeak wel verzoekt aan cachers om niet te "spoileren" klik Edit: Oh ik loop weer eens achter de feiten..Shivota had het er ook al staan...ahem....In mijn verdediging, hij stond net in de nieuwe nieuwsfeed op facebook...
 15. Ja bij mij is .com ook mega traag! deze site werkt vlekkeloos!
 16. Yes! Heb mijn eerste goud een keer gescoord! :)

  1. Toon vorige opmerkingen  1 meer
  2. Charissa1404
  3. Oemoemenoetjes

   Oemoemenoetjes

   Had ik vorige week ook! Was jouw reis naar de cache ook zo spannend ?!

  4. Charissa1404

   Charissa1404

   Nou dat viel wel mee :) was al blij dat ik hem had...had er de 1e keer volledig overheen gekeken ;)

 17. Charissa1404

  Wintertijd

  De server zal wel amerikaans zijn ingesteld...dan wordt ie later recht getrokken lijkt me.
 18. Ik snap jouw standpunt wel. Dus jij vind kortgezegd, als een topic je aanspreekt klik je lekker op de plus, en zal deze posting hoog op een lijst komen met: meest positief beoordeeld. Ik heb trouwens persoonlijk liever dat mensen gewoon zeggen: ik ben het met je eens, dan dat ze op een plusje klikken. Kwestie van voorkeur.
 19. Ik heb gestemd voor geen reputatiesysteem. Wat een geouwehoer, sorry dat ik het zeg. Als mensen opmerkingen hebben op mijn posts kunnen ze een reactie plaatsen, en dan kunnen we als grote mensen erover discusieren. En een reputatiesysteem met alleen maar positieve punten is helemaal achterlijk. Alsof men bang is voor wat kritiek....
 20. Ik snap je reactie Geovlinder, maar vergeet de AD niet in de diagnose ADHD. Mensen zijn vaak geneigd te denken aan de hyperactiviteit, en vergeten daarbij de Attention-Deficit. Oftewel de ADHD-ers zijn geen Jochem Meyers die van cache naar racen omdat ze de hyperactiviteit hebben. Veel mensen zijn geneigd bij drukke mensen al te denken: Goh die heeft ADHD. Maar vergeten hierbij te denken aan the attention deficit. Gebrek aan focus, en een overheersende impulsiviteit. Enfin, back on topic: 1500 caches in een dag is veel.
 21. Geloof mij maar. Een beetje ADHD-er krijg je al niet mee voor zo'n 20 caches op een dag, laat staan voor 1500
 22. Charissa1404

  Basiswaarden?

  En als aanvulling...het heet Waarden...dus wat voor ons waarden zijn bij het cachen...en niet de normen...
 23. Charissa1404

  Basiswaarden?

  Ah ok, ik vroeg het me al af....
 24. Charissa1404

  Basiswaarden?

  Ik snap het nut van punt 7 niet helemaal. Worden er mensen afgebrand omdat zij geen caches plaatsen oid? De overige punten vind ik wel goed.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...