Jump to content

Anapost

Leden
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Anapost

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 750t
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  9 jaar

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recent Profile Visitors

403 profile views
 1. ok, ze heeft dacht ik Cachly, ga het proberen. Dank!
 2. Hoe kun je een lijstje met gecorrigeerde coordinaten zo versturen dat je cachemaatje die in een smartphone kan zetten? ik ben degene die in de regel de puzzels oplost en de cachetochten voorbereid. Ik maak dan een lijst aan en stuur die naar mijn cachemaatje. Alleen komen de gecorrigeerde coordinaten dan niet mee. Gaat het om een enkele mysterie, dan is dat geen punt, dan kan dat ter plekke met de hand. Maar nu willen we een trail van mysteries gaan fietsen, en dan zou het fijn zijn om wel de gecorrigeerde coordinaten te sturen. Ik weet dat het kan met een pocket query, die kan je zo in een Garmin inladen. Maar mijn cachemaatje cachet met haar iPhone, en dan gaat dat niet. Weet iemand hier een oplossing voor?
 3. Al een tijdje heb ik de app Cache Call Catch, waarmee je in contact kunt komen met mensen die bijv. een multi eerdergelopen hebben, en je raad kunnen geven als je vastloopt. Ik gebruik 'm af en toe, en anderen vragen mij ook wel eens om raad. Ik vind het bij multi's waarbij je echt niet verder kan een uitkomst! Bestaat er ook zoiets in Dld? Ik zit al een tijdje te googelen maar kan niks vinden.
 4. Heb afgelopen week ook mijn bestede 650 Oregon opgehaald. Best even wennen. Zijn er meer mensen die 'm net hebben? Ik zou graag wat uitwisselen over de instellingen. Ik stoor me een beetje aan het grote deel wat het dashboard inneemt bij cachen. Ik was tevreden met de afstand en een pijltje bij de 550. Maar ik zie niet hoe ik dat kan veranderen, er zijn alleen profielen mogelijk, geen losse items. Verder heb ik nog niet gevonden hoe je een cache kunt zoeken in je lijst. Dit soort dingen vind je niet in de handleiding, die moet je zelf uitvinden. Dus ik zou het fijn vinden wat uit te wisselen!
 5. Als de kaarten (deels) ooit legaal gekocht zijn en legaal gekoppeld aan jouw apparaat dan moeten ze aan de praat te krijgen zijn. Het voordeel van ontgrendelde kaarten via mapsource is dat je dan ook zelf routes op je pc kunt maken die je op de Garmin kunt zetten. En op een micro-sd kun je dan in de grensstreek bijvoorbeeld zowel Nederland als een deel van Duitsland zetten, hoef je niet onderweg je kaartje te wisselen. Maar geocachen gaat ook prima met opensourcekaarten. Anapost
 6. De laatste drie dagen krijg ik op de betakaart geen Caches meer te zien. Op de oude kaart wel, maar die werkt erg traag. Is dat alleen bij mij zo? Zo ja, is er dan ergens een aan/ uit optie die ik misschien per ongeluk aangeklikt heb? Ik heb er al naar gezocht, maar kan het niet vinden. Alvast bedankt voor tips! Anapost
×
×
 • Create New...