Spring naar bijdragen

Team Diesel

Leden
 • Aantal bijdragen

  117
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Team Diesel

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Vista

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Bennekom
 1. Team Diesel

  30 Mei 2010

  Leuk! Dank je wel!
 2. Kun je nagaan hoe vaak ik het forum lees.. niet dus. Maar heb het draadje nu even gelezen en idd draai AVG. Dus bedankt voor die tip. Maar waarom sommige dan wel doorkomen en anderen niet?
 3. Hier hetzelfde probleem. Niks gewijzigd of zo, bij het ene logje krijg ik wel het normale mailtje maar bij een ander logje (zelfde cache) krijg ik een leeg mailtje. Er zit geen patroon in.
 4. Team Diesel wil alle nabestaanden veel sterkte wensen met dit verlies. Peter, Ina, Suzanne, Birgit, Lisa en Diesel.
 5. Kindvriendelijk hoeft niet maar kindvijandig mag in elk geval niet. Drugs en alcohol en wapens etc zijn dat in ieder geval wel. Spelende kinderen kunnen zo'n kistje zo maar per ongeluk vinden en dan? Dan heb je pas echte ophef...
 6. Maar al die foto's waar die lekkere eigenwijze hondjes op staan, die komen er toch wel weer bij.....? Ja, ik weet het, ik heb makkelijk praten, ik hoef die rotklus niet op te knappen... maar serieus dat zou toch echt heel jammer zijn...... Maar ik kan het me wel voorstellen dat je daar niet aan begint... Kan een cache eigenaar daar dan nog iets aan/mee doen?
 7. Vind em echt heel leuk! Hij staat er inmiddels op!
 8. Twee verjaardagen gevierd bij kennissen in de tuin; niet in het gras gezeten maar op een stoel; 2 mensen hebben in deze tuin een tekenbeet opgelopen inclusief Lyme. De slachtoffers waren geen vutters. Wij gaan daar niet meer in de tuin zitten.....
 9. Team Diesel

  Gestoken

  Je zou eens kunnen informeren bij de Uni Wageningen Entomologie als je graag wilt weten welk beest je gestoken heeft. Ik dacht dat men daar nog wel eens een onderzoekje naar wilde doen, in het verleden wel tenminste.... Of bij Naturalis in Leiden?
 10. Team Diesel zal deze 3 routes zeker gaan lopen. Niet op één dag, dat redt ons Dieseltje niet, maar op 3 dagen, hebben we 3 keer de lol!
 11. Hoezo met de billen bloot gaan...
 12. tja, dan moeten wij verstek laten gaan... wij zijn ff weg (Barcelona, heeeeeel vervelend... ) maar we zijn ook reuze benieuwd wie er met het eremetaal aan de haal gaat. Veel wandelplezier allemaal!
 13. Team Diesel

  2000

  2000.... Van harte!
 14. Hallo kijk eens op de startpagina van geocaching.nl en je vindt ongeveer halverwege onder het kopje Verdere Uitleg een Handleiding van Kapitein Haak. Staat vrijwel alles in! succes Team Diesel.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...