Spring naar bijdragen

De Oudjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door De Oudjes geplaatst

 1. De Oudjes

  Magneet Invloed

  De magneet wapenen, d.i. de magneet op een ijzeren plaatje "plakken". Blijft het magneetveld ook erg lang aanwezig.
 2. Altijd eerst ontvetten met wasbezine oid en daarna licht opschuren. Doe je dat andersom dan schuur je het eventuele vet juist over de box uit.
 3. Dames, heren, Morgenochtend toch maar weer het pilletje innemen.
 4. De Oudjes

  Cache Zoek?

  Dus , je legt 10 caches neer met allemaal hetzelfde startcoördinaat en als een cacher ze alle 10 gedaan heeft dan ziet men aan de tracks dat er in het veld een bloemetje is getekend, of een reclameboodschap of een coördinaat voor een bonuscache of… leuk
 5. De Oudjes

  Cache Zoek?

  Het was te zien op .NL. Ik kwam er op omdat in de omschrijving van de ene cache verwezen werd naar de andere, die vervolgens op de kaart niet was te zien.
 6. De Oudjes

  Cache Zoek?

  Waarde medecachers , Een multicache , die wij beslist niet gedaan hebben, is niet op de kaart te zien onder 'Niet gevonden'. Als ik echter via 'Geo d’Or ' zoek dan komt de cache op de kaart wel te voorschijn. Van dezelfde CO ligt er ook een Mysterycache met de zelfde startcoördinaat (parkeerplaats) die dan weer wel te zien is onder 'Niet gevonden'. Onder 'andere caches verstopt door etc..' staan beide caches gewoon in de lijst. Het lijkt er dus op dat op de kaart de een de andere afdekt. Komt dit meer voor? Ik denk dat het probleem verholpen kan worden door bij de een cache de startcoördinaat iets te wijzigen.
 7. De Oudjes

  Teken!

  Men kan er tegen worden ingeënt maar de ziekte van Lyme is er niet mee te voorkomen. Het schijnt een serie inentingen te zijn die na een paar jaar weer herhaald moet worden. Zoek op internet.
 8. De Oudjes

  Andere Hulpmiddelen

  Natuurlijk gaat het ons ook om de wandeling. Bij deze cache lag de stash nogal off route. Het gaat ook om de voldoening die het geeft als je inspanningen resulteren in een found. We hebben ooit een cache gedaan die a. eerst geript bleek, b. teveel dreuzels,c. rot weer, d. weer zoek, en uiteindelijk gevonden. Als we daar nu langs rijden roept mijn partner "we weten je nu te vinden ,kreng". Hoe ver ben je dan al heen met je verslaving?
 9. De Oudjes

  Andere Hulpmiddelen

  Geachte medecachers Stel, je loopt een cache met verschillende opdrachten. Die worden opgelost behalve 1. En die ene heeft een belangrijk aandeel in de formule voor de eindcoördinaat. Het lezen van de logjes bevestigt dat die ene een lastige is. Veel verder teruggaan in de logjes levert een dijk van een spoiler op. Een naam wordt ingevoerd in Google Earth en deze duikt van grote hoogte op de plek van de cache. Zelfs de jongens van StreetView zijn langs geweest en hebben de cacheplek keurig in beeld gebracht, geheel gelijk aan de foto die de CO zelf heeft geplaatst(is dus niet die spoilerfoto ) Hoe bezwaard moet je dan zijn om er niet naar toe te rijden en te loggen?
 10. De Oudjes

  Inmeten Wp's En Caches

  Ik probeer te reageren maar op vakantie en een dongle. Eeen beetje lang bericht en de verbinding wordt verbroken
 11. Geachte medecachers, Het is ons de laatste tijd steeds meer opgevallen de WP’s zo beroerd worden ingemeten. Vooral bij caches in een bosrijke omgeving zijn afwijkingen van 22 meter geen uitzondering. Natuurlijk is ons bekend dat een bladerdak de ontvangst kan bemoeilijken maar als je even de tijd neemt of meerdere metingen doet dan wordt de uitslag toch een stuk nauwkeuriger. En zo wordt ook voorkomen dat men minder in de kwetsbare natuur ronddoolt dan strikt noodzakelijk is. Maar ook een afwijking van14 meter bij een “free to air” cache is geconstateerd. Is het zinvol om in de logjes te vermelden wat de gemeten afwijking is?
 12. De Oudjes

  Not Found

  en als je hem wel gevonden hebt maar je kan er niet bij want hoog in een boom, hoe wordt het dan genoemd? Uit de discussie blijkt: niet gelogd,dus not found
 13. Ik bn daar ook al tegenaan gelopen en heb dat opgelost door in het printerprogramma met "Passend maken" te rommelen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...