Spring naar bijdragen

TsiisSkaaf

Leden
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door TsiisSkaaf geplaatst

  1. TsiisSkaaf

    Ammo Box

    Bij Dicks Dumpstore kan je ze online bestellen.
  2. Ik heb in het begin mijn iPhone gebruikt met elektronisch kompas. Daarna tijdens een weekje vakantie een GPS zonder elektronisch kompas gebruikt. Toen wist ik wat ik miste. Elke keer een paar stappen doen om te zien wat de juiste richting was vond ik niet prettig. Daarom heb ik besloten om een GPS met elektronisch kompas aan te schaffen (Garmin Dakota 20, deze heeft ook een touchscreen in plaats van een joystick dit is ook het proberen waard in een goede winkel). De laatste meters loop ik altijd op kompas, al heb ik dat ook in de kaart weergave als het geen multi is.
  3. Inderdaad, in onze Dakota heb ik een extra sdkaartje zitten. Hierop heb ik meerdere delen van OSM in één directory gezet. Deze worden nu ook als één kaart weergegeven op de Dakota. Kortom, ik heb nu de keuze uit de standaard kaart en de OSM kaart.
  4. Wij hebben sinds een aantal weken een Dakota 20 (kleinere en nieuwere versie van de Oregon). Hiervoor gebruikte ik mijn telefoon. We zijn erg tevreden over de Dakota. Snel, erg nauwkeurig en touch screen is erg prettig ook met handschoenen of styles (van pda of nintendo ds). De kaarten van Openstreetmap kan je er in kwijt zonder mapsource. De Dakota verschijnt als externe harddisk op je computer, zo kan je via de gc.com website de waypoint direct opslaan op je gps ontvanger, inclusief de waypoint van multies (wanneer de wp's bekend zijn). Erg top! Het menu is hetzelfde als de Oregon.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...