Spring naar bijdragen

Tha_Duck

Leden
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Tha_Duck geplaatst

 1. Tha_Duck

  Gearchiveerde Caches

  Het lijkt me dat een cache die je vind, en waarvan de logrol vol is sowieso een found is. En uiteraard een maintenance melding naar de legger, wat in het geval van een gearchiveerde cache geen zin zal hebben denk ik. Het is overigens heel logisch dat een gearchiveerde cache nog te loggen is. Met een minimale en maximale tijd. Stel dat ik vandaag een cache log, en een week of 2 geen internet heb (lees: vakantie), en een dag na mijn log gaat ie het archief in. Dan moet ik natuurlijk nog wel kunnen loggen. En ik snap niet zo waar iedereen zich druk over maakt, tis toch prima als iemand te pas en te onpas wil loggen? Het is zijn hobby, en niemand heeft er last van. Dat het niet zo netjes is in de statistieken enzo, ok, maar dat is een eigen keuze. Tis toch geen spel met een winnaar
 2. Tha_Duck

  First Post Van Een Starter

  Je vragen zijn al beantwoord Enige wat ik kan toevoegen is dat ik ook een Etrex H heb en meer dan tevreden ben. Super ontvangst en ik heb niet meer nodig dan een pijltje. Cachen is voor mij echt zoeken, en daar hoort ook het zoeken van paadjes en eventueel mislopen bij. Ik hoef er geen kaart in en heb liever een simpel apparaat wat erg lang op de batterijen werkt. Tel daarbij de super ontvangst op en ik ben tevreden. Ook de prijs (euro of 80 nieuw) is natuurlijk zeer aantrekkelijk, want wie weet vind je het niets en stop je na 3 caches. Misschien ook een idee om met een cacher mee te gaan? Als je in de regio Utrecht woont zou je met ons meekunnen bijvoorbeeld. Al moet ik er wel bijzeggen dat de tijd niet heel ruim is op het moment
 3. Blijkbaar kan jij je hier weer druk over maken. Zo heeft iedereen weer wat, nietwaar? Bij een posting van een teamlid staat er links van de tekst bij zijn gegevens met grote blauwe letters dat hij TEAM lid is. Dus in zekere zin staat het er bij... Dat is slechts een titel. Als een politieagent (in uniform zegt): het is mij ter ore gekomen dat pizza met kaas lekker is. Vinden alle agenten dan pizza met kaas lekker omdat hij toevallig zijn uniform nog aanhad? Ik kan me niet voorstellen dat iemand het niet doorhad. Een officieel iets van de stichting geocache zal niet als topic zomaar gemeld worden als dit lijkt me. Daarbij komt, er staat niet onder: Namens de Stichting Geocaching Nederland Kapitein Haak. -Edit- Kapitein Haak heeft zelf het antwoord al gegeven ondertussen. Dat lijkt me meer dan duidelijk.
 4. Ah daar las ik overheen Ik wil wel een setje hebben Prof. Y. Lupardi, ik stuur wel ff een prive mail
 5. Je kan je ook overal druk over maken. Het lijkt me duidelijk op persoonlijke titel, anders had het er bijgestaan. Of moet je bij elke zin als bestuurdlid/teamlid ergens van gaan melden of het op persoonlijke of andere titel is? Nee, dit is echt muggenzifterij ten top! Echt Hollands, dat dan weer wel.
 6. Wat kost zo'n setje van 5 logrolletjes voor de nano? Ik kan wel een setje gebruiken namelijk. Ik ben al bekend in het systeem, dus dat moet goed komen Ik hoor het graag van je!
 7. Tha_Duck

  Supersterke Magneten Gezocht

  Ik wou het net gaan posten Ik heb deze besteld pas: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10304 voor in micro's. Kosten geen flapdrol, $ 3,82 kwam op dat moment neer op € 2,93. Nou dat is toch geen geld! Ze zijn nog niet binnen, zodra ze er zijn laat ik even weten of het wat is!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...