Spring naar bijdragen

arneh

Leden
  • Aantal bijdragen

    60
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door arneh geplaatst

  1. Het Haarlems Dagblad schreef op 1 september over De Wraak van de Draak Lees artikel
  2. Ik snap niet dat ze niet aan de hand van het gebruikersprofiel de actuele tijd in NL kunnen laten zien Lijkt mij toch een kleine moeite. Er lopen ook topics op het feedback forum, misschien maar eens allemaal stemmen hierop: http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1768285-website-maintainance-in-local-times?ref=title http://feedback.geocaching.com/forums/75775-geocaching-com/suggestions/1111641-website-maintenance-announcements-in-local-time-co?ref=title
  3. arneh

    Nieuwe Trend?

    ".. voorlopig stopt met het bouwen aan H! ..." Ik kan je zeggen dat we champagne hebben opengetrokken toen ik dat bericht net las! We tellen de dagen af dat de meest waardeloze cache van Nederlandse bodem zal verdwijnen, en ik denk niet dat er iemand zit te wachten op iets wat daarvoor in de plaats komt.
  4. arneh

    Verminkte Html

    Grote kans dat sommige browsers (Blackberry) hier alsnog niet goed mee om kunnen gaan en verschuivingen gaan tonen. Ik weet niet precies wat je wil bereiken, maar voor tekst op een plaatje zou ik echt Photoshop gebruiken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...