Spring naar bijdragen

Rob en Det

Leden
 • Aantal bijdragen

  47
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Rob en Det

 • Rang
  Normale Poster
 1. De problemen met "View Logboek" en "Load Cache Logs..." zijn bij beide laatste updates al vanaf een ruim aantal uren vantevoren aanwezig. Zodra de updates zijn geweest, kan je er de volgende dag gewoon weer bij. Het gekke is wel dat het nergens vermeld wordt, ook niet bij de Status Check van Geocaching.com.
 2. Wij hebben ook al vaker een teek gehad. Wij hebben een tekentang. Gewoon puntjes van de tang op de huid zetten, puntjes naar elkaar toe laten komen en dan heb je de teek op huidhoogte te pakken. Vooral niet trekken. Alleen maar heel rustig één kant opdraaien. Dan draai je hem er vanzelf na een paar rondjes uit. Plekje daarna ontsmetten en in de gaten houden. Datum noteren in een agenda of boekje. Hoe je ze moet voorkomen, zouden we niet weten. Ons vinden ze ook veel te lekker, ondanks diverse middelen als deet.
 3. Hij is inderdaad erg langzaam... Iets anders dat ik erg irritant vind, is het zoeken op cachenaam. Dat is sinds kort "Cache starts with". Het was gewoon altijd een trefwoord dat ergens in de titel van de cache voorkwam. In de meeste gevallen weet ik niet hoe een cache exact heet, dus kan ik niet op het begin van de cachenaam zoeken. Wel weet ik bijvoorbeeld dat er ergens in de naam "Zwolle" staat. Dan zocht ik altijd op "Zwolle" in de titel. En dan vond je hem. En als er geen "Zwolle" in de titel staat (maar de cache wel in of bij Zwolle ligt), dan vind je wel caches die dat wel hebben e
 4. Een heel triest ongeval dat ons de hele tijd bezig houdt. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte en vooral ook aan de zus. Vreselijk om zoiets mee te maken. Malyenki wensen we eveneens heel veel sterkte. Het lijkt ons heel erg naar om zoiets mee te maken. Je kunt er niets aan doen, maar het raakt je natuurlijk enorm. Dit kan een keer gebeuren, hoe triest ook. Het maakt het geocachen niet een gevaarlijke sport. Als iemand onwel wordt achter het stuur van een auto, dan is autorijden ook niet meteen per definitie gevaarlijker...
 5. Zo zie je maar weer hoe belangrijk het is om jezelf te controleren op teken als je buiten bent geweest. Hoe eerder je de teek verwijdert, des te beter het is.
 6. Het werkt inderdaad wel weer. Vrienden van ons hebben een found gehad "two days ago" en die cache is een dag later (gisteren dus) ook nog gelogd. Het is dus wel hersteld, maar de titel van de kolom is niet aangepast. Daardoor is het wat misleidend en was het ons niet opgevallen dat het weer werkt. Bedankt voor jullie reacties.
 7. De laatste maanden kun je bij je vrienden niet meer zien wanneer ze hun caches hebben gevonden. Er staat nu in plaats daarvan de datum achter waarop de cache voor het laatst gevonden is, ongeacht door wie. Dat is lastig en geen nuttige info op die plek . Dankzij die datum (of de aanduidingen "today", "yesterday" of "two days ago", bijv.) kon je snel nagaan welke logjes je al gelezen hebt en welke nog niet. Weet iemand of dit nog weer terug komt met een volgend onderhoud?
 8. Wij zijn nog van die ouderwetse cachers zonder breedbeeldscherm, dus ons was de smalle indeling (nog) niet opgevallen... Het enige dat wel vervelend is, is dat het Feedback-blokje aan de linkerkant van de pagina constant in beeld is. Dat was eerst ook zo, maar nu is de teksts naar links verschoven en gaat de tekst er deels achter langs. Kan je dat Feedback-blokje ook "uit" zetten, zodat het niet meer in beeld is?
 9. Wat betekent dat GMT eigenlijk? Het onderhoud wordt dus inderdaad die woensdagavond. Mmmmm.... Eens kijken of we dinsdagavond dan alvast wat kunnen doen. Bedankt voor het antwoord.
 10. A.s. woensdag 4 mei gaat Geocaching.com tijdelijk voor een aantal uren uit de lucht vanwege onderhoud. Er staat dat dat om 9.00 uur am gebeurt. Hoe laat is dat bij ons? Normaal maakt het ons niet zoveel uit, maar het is precies de avond voor een lang weekend dat we weg zijn en dan willen we die avond juist veel cachevoorbereidingen doen. We vrezen een beetje dat het rond 18.00 uur is en dan moeten we onze planning qua voorbereiding even flink omgooien.
 11. Rob en Det

  Smileys Verdwenen

  Onder de verschillende soort icoontjes rechtsboven staat: "Personalization of the map is currently unavailable. Please try the Geocaching Beta Maps in the meanwhile!" Het kan inderdaad via de Beta-maps, maar die vind ik persoonlijk minder fijn werken. Ik hoop dat het binnen een paar weken is opgelost.
 12. Het probleem is inmiddels opgelost. Het lag niet aan geocaching.com, maar aan onze Hotmail.
 13. Waar vinden we dat vinkje ook al weer... Dan gaan we dat gelijk even controleren. Al is het alleen maar om zaken uit te sluiten.
 14. Nee, daar ligt het niet aan. Het gekke is dat het normaal ook altijd prima werkte en we niets hebben veranderd.
 15. Wij ontvangen sinds minimaal een week geen mails meer als iemand ons mailt via ons profiel. Ook kwamen we er achter dat er inmiddels nieuwe caches online zijn, die wij niet hebben doorgekregen. Dat liep normaal gesproken altijd prima. Volgens dit Forum-draadje heeft dit eerder gespeeld in april vorig jaar. Zijn er meer mensen die hier nu ook last van hebben? Of ligt het alleen aan ons profiel?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...