Jump to content

GeoMTB

Leden
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GeoMTB

 • Rank
  Forum Newby

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Vista Hcx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2 jaar
 1. Het apparaat is in goede staat. Heeft altijd bescherming op het scherm gezeten. De rubberen rand is aan de bovenkant licht los gelaten, dit is een bekend probleem en met wat handigheid zelf te repareren. Dit betreft de versie met een los elektronisch kompas en barometrische hoogtemeter. Inclusief doos (en alle toebehoren), RAM mount en 4 GB MicroSD kaart. Afhalen mogelijk in omgeving Den Bosch. Vraagprijs 90 euro.
 2. Heb nu 3 caches online staan. Vorige week voor het eerst een logrol vervangen. Toen heb ik alle logs op internet gecheckt met die in het logboekje, er stond voor elk team een log op de logrol. Heb besloten om het te checken omdat ik op internet gelezen had dat er ook mensen zijn die een cache alleen 'online' bezoeken door middel van een log, dit is naar mijn idee niet de bedoeling van het cachen en ik gun deze personen ook het puntje niet waar het dan waarschijnlijk toch om zal gaan. Gelukkig was iedereen langs geweest en heb ik geen logs hoeven verwijderen, hoop dat dit zo blijft. Indien iemand mij een mailtje zou sturen met het hoe en waarom hij/zij niet kon loggen wil ik hier best in meegaan. Zolang maar duidelijk is dat hij/zij er gewest is.
 3. Tja, zoals ook in mijn profiel op .com staat kocht ik een GPS voor op de mountainbike. Routes erop zetten en narijden, en natuurlijk toertochten vastleggen. In mijn zoektocht naar mogelijkheden van mijn GPS kwam ik ook geocachen tegen. "Hè, dat is leuk!", was de eerste gedachte. Nu gebruik ik de GPS hoofdzakelijk bij het cachen en combineer ik het mountainbiken vaak met het opzoeken van plaatselijke routes met caches dichtbij. Ook heb ik de GPS gebruikt om tracks te loggen tijdens een geplande bikevakantie in Zuid Limburg, dit werd nu ook een cachevakantie... Dit alles is 2,5 maand en 93 founds geleden. Heb de afgelopen maanden echt genoten van alle plekken waar ik al geweest ben, zoveel leuke en onbekende stukjes, en vaak nog zo dicht in de buurt ook nog. Het is allemaal snel gegaan, heb ook al verschillende mensen in mijn omgeving meegetrokken Oja, ben 20 jaar trouwens.
 4. Mijn grootse hobby is nog altijd mountainbiken, ook van de mensen waar ik vaak mee ga cachen. Vandaar deze naam
 5. Tekst Italiaans: il tempo può essere una volta di più voi guasto, trovi il codice e diversamente possa esso però una volta che difettoso con voi espirano, quello che sono questo per la soluzione è reamente un idiota, riguardo ai giorni della coppia in voi l'aggoggiamento di sonno un fiend vagherà in tondo, di colloquio Geeft door vertaalmachine van Google dit: de tijd kan je opnieuw mislukt, vindt u de code, en anders kan het echter een slechte tijd met je aflopen, wat zijn de oplossing voor dit is een idioot reamente, met verwijzing naar de dagen van het koppel je aggoggiamento van een slaap Fiend vagherà gespreksronde Misschien dat het voor jou als eigenaar van de cache te begrijpen is? edit: ik gebruikte .com maar volgens mij zag bij mij al een tikfoutje, zal daar dus wel aan liggen
 6. De site is hier in Nederland, bij mij tenminste, snel.
×
×
 • Create New...