Spring naar bijdragen

Millhouse

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Millhouse geplaatst

  1. Millhouse

    Duits Lijntje

    Die idee van zo een powertrail vind ik ook niet goed. Er zijn voor mijn mening al meer als genoeg Tradtionals. Maak er een paar mooie Wandel-Multis van ... Er zijn overings al vele caches langs deze lijn: De mooie Rail-Hunt Cache bijvoorbeeld. En ook op de duitse kant zijn er al meerde caches op deze spoorlijn. Op de oude spoorbrug bij Wesel zijn er minstens drie caches: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GCQB16 http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...78-db5351d25873 http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...ec-903c7f19440a Links: http://nl.wikipedia.org/wiki/Spoorlijn_Box...(Duits_Lijntje) (Vooral de Externe Links op deze Wikipedia pagina zijn bezienswaard!) Groeten Millhouse.
  2. Ik zou het iets minder formeel formulieren: Ich arbeite in einer Wohngruppe für Leute mit einer visuellen und geistigen Behinderung. Seit einem Jahr kochen wir mit unseren Gästen. Jeden Wochentag ein anderes Gericht. Samstags kochen wir ein grenzüberschreitendes Essen. Kein holländisches Essen für unsere multikulturellen Gäste (Türkische, Italienische und demnächst auch noch die Antillianische Nationalität ). Alles ist gestattet, wenn es ein ausländisches Gericht ist. Habt ihr vielleicht ein herrliches originales Rezept? Dann schreibt es ins Log! Danke! Grüße Millhouse.
  3. Millhouse

    link plaatsen in log

    [url=http://www.geocaching.nl]Nederlandse Geocaching pagina[/url] Dit gaat ook: [blue]blauw[/blue] [red]rood[/red] [purple]purpur[/purple] [orange]oranje[/orange] [yellow]geel[/yellow] [green]groen[/green] [white]wit[/white] [b]bold[/b] [i]italic[/i] [quote]text[/quote] Font Impact: [font=Impact] niet met [/font] beeindigen maar verder met [font=Arial]!
  4. Dat het bekent was wist ik al. En omdat het allen oude quotes betreft kan ik hiermee leven. Ik denk alleen dat mathlener het niet wiste ...
  5. Het ziet er zo uit: beeld Het betreft allen "oude" quotes. Nieuwe worden correct afgebeeld. Het is waarschijnlijk een bug in Mozilla/Firebird, want als ik in de browser de html-source bekijk dan kan ik zien dat het einde ( --> ) van een commentaar niet herkent wordt. Ik werk met Mozilla 1.7.3.
  6. Het is waar dat geocaching.de niet op goede voeten staat met geocaching.com. Maar Geocaching.de is nog altijd de belangrijkste site voor geocaching in duitsland. Ik zie echter niet dat het aantal supporters van geocaching.de gedaald is. De kaarten worden dagelijks vernieuwd en in tegenstelling tot geocaching.nl zijn er ook de caches van navicache.com in vermeldt (Rhein-Ruhr kaarten, Duitsland). Ook kan je er de nieuwste caches op een blik zien. Maar de kaarten van geocaching.nl zien better uit. Ook de statistiek op geocaching.nl is ver better dan op geocaching.de. En de (duitse) goodiesshop? Die is eigenlijk niet nodig, want de nederlandse shop is ook in duitsland goed bekend en wordt ook gebruikt. Tenminste wat travelbugs betreft. Groeten uit Duitsland Millhouse.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...