Jump to content

loper

Leden
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About loper

 • Rank
  Forum Newby
 1. Mijn Cache maatje is niet meer. Hoewel ik wist dat Coen erg ziek was, schrok ik erg toen zijn vriendin Marit mij belde met het droeve bericht. Afgelopen dinsdag toen ik bij hem was vroeg zijn zus hoeveel caches we samen gedaan hadden. We dachten beide dat het er zo'n honderdvijftig geweest moeten zijn. De laatste cache die we samen hebben bezocht was First Dutch. Coen had een TB opgedoken die elke eerste cache van een land moest bezoeken. Omdat Coen First Dutch nog niet gedaan had, hebben we samen deze tocht door het zand ondernomen. Hier genoot hij van ook al kostte het hem toen al veel moeite. Coen leerde ik in 2002 kennen toen hij bij KPN kwam werken. Hij was een bijzonder fijne collega om mee samen te werken. Omdat hij benieuwd was naar mijn GPS vertelde ik hem over Geocaching. Hier wilde hij meer van weten en eind oktober 2002 liep Coen, samen met mij, zijn eerste cache. "Tussen de Forten" was het. Na deze eerste cache wis hij direct dat dit zijn hobby zou worden. Zussen, moeder, neefje alle zijn ze een keer mee geweest als Coen ging cachen. Coen, bedankt voor de mooie tijd welke je mij en fenny hebt gegeven. Marit en familie veel sterkte toegewenst indeze moeilijke tijd. Henk en Fenny, team Loper
 2. Ik zie dat het allemaal gelukt is. Aan support ook geen gebrek zie ik. Op deze manier is geocaching.nl hard op weg the best geocachingsite of the world te worden. Bedankt Reintje, ik spreek je morgen wel weer.
 3. Een mooie nieuwe toepassing er bij. En dat op zondagmorgen 8:45 uur. Bedankt Reintje de Vos.
 4. Voor ´Reintje de Vos´, i-mode aanpassing? i-mode kan handig zijn. Vandaag mocht ik dit weer eens ondervinden toen ik bij ´Bub-Jota-Event´geweest was en De Sleutelhangercache kreeg voorgesteld. Nu lijkt het mij echter handig als je na een gelopen cache, de nearby van deze kunt opvragen zonder opnieuw de coördinaten te moeten intoetsen. Vooral in de winter met verkleumde handjes is het bedienen van zo´n toestel niet makkelijk. Hoe minder toetsjes indrukken hoe beter. Loper
 5. Het is een prima idee. Alles blijft mooi overzichtelijk en het beprkt zeker bij uitgebreide caches de papierstroom. Getest onder Win-NT 4.0 met IE5.0.
 6. Zelf heb ik een vrij diepe kras in het display opgelopen. Gelukkig niet direct in het gezichtsveld. Het wegpoetsen met displex gaat prima. Bij mij is hij niet helemaal weg maar hij hindert niet meer. Alleen als je er schuin overheen kijkt dan is hij nog zichtbaar. Groeten, Henk, alias Loper.
×
×
 • Create New...