Spring naar bijdragen

Flash!

Leden
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Etrex Legend
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1 mei 2003
  1. Flash!

    fotografie

    Flash! is alive!! Kijk hier eens: http://www.froempatjoeki.nl/jobjanssen/ Niet altijd even makkelijk te begrijpen, maar wel artistiek verantwoord. En voor de rest blijft het wat onduidelijk wat je nu wilt (en wanneer, waar, hoe, etc.) , maar op zich vind ik de combinatie fotografie en geocaching genoeg uitnodigend klinken. Ik zou zeggenL daag me uit!! Flash!
  2. ... ... als je de diverse reacties op het forum leest, dan komt het er min of meer op neer dat niemand hem kent, maar iedereen weet wie hij is. Waarschijnlijk typeert het zijn bescheidenheid en daarmee tevens zijn klasse! Mijn waardering voor alles wat hij gedaan heeft ! We zullen hem missen. En aan een ieder die hem wel kent: HEEL VEEL STERKTE met het verlies van Reintje. Flash!
  3. Flash! is alive!! Hike of niet; doet er niet toe, het is gewoon lekker een dag wandelen over de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Na afloop lekker eten en een biertje Persoonlijk kan ik deze tocht dan ook erg aanraden!! Ik zal er zeker zijn!!! Flash! P.S.: is er dit jaar ook weer een twingo-tosti-tent?
  4. Flash!

    uitdaging en ranglijsten

    Flash! is alive!! Ik zeg: Barny slaat de spijker op zijn kop! Een punt voor hem en daar mee staat hij gelijk bovenaan Ik begrijp die discussies op het forum echt niet. De een haalt zijn plezier uit ontmaagdingen, de ander uit zijn positie op de rankinglist, weer een ander doet beslist geen microotjes en alleen maar lange afstand caches, etc. Laat iedereen doen waar hij plezier aan beleeft, zolang hij dat maar doet binnen de regels van het spel. Geniet er lekker van allemaal Flash! P.S. waar hij staat kan ook zij staan
  5. ... de puzzeltjes heb ik inmiddels opgelost; maar niet alles is op te lossen... Heel veel sterkte! Flash!
  6. Flash! is alive!! Een vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn kwaliteiten! Goed bezig!! Thanx! Flash!
  7. Flash!

    'mijn kaart'

    Flash! is alive!! Sinds ruim een jaar heb ik de verslaving die we allemaal kennen: geocaching! Inmiddels ben ik de 100 ruim gepasseerd en ik kan dus zeggen 'hij gaat lekker!' Zelf werk ik alleen met de informatie die ik van de geocaching.nl haal en mijn gps (en eventueel een rekenmachine), maar niet met TomTom, kabouters of allerlei andere hulpmiddelen. Via geocaching.nu kun je een overzicht krijgen met alle caches die je hebt gedaan, maar wat mij nou handig lijkt is een kaart waar alle caches die je hebt gedaan zijn weggelaten. Zeg maar een soort van 'mijn kaart'. Alvorens ik mijn behoefte projecteer aan de webmasters (sorry?! ) , leek het me verstandig om eerst effe te peilen of er meer geocachers zijn die hier behoefte aan hebben. Thanx! Flash!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...