Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,431
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Posts posted by regenboog2


 1. Op 12/5/2019 om 5:56 PM zei Linkalovers:

  Persoonlijk hoop ik ( al jaren ), dat ik dusdanig 'stout' ben geweest, dat ik meegenomen wordt naar Spanje ( yo habla espanol ). Maar helaas dat is nog nooit gebeurt. Het enige wat ik score, zijn 'venijnige' gedichten van m'n huisgenoten vanwege m'n gedrag.
  Daarom hebben we 'het' maar verplaatst naar de kerstdagen.

  Ben je niet bang dat je mee naar het hoge Noorden mag dan?


 2. Ik vind de smartwatches over het algemeen niet zo mooi. Deze is met een ander bandje eraan vast veel minder speelgoedachtig.

  Het grootste nadeel vind ik toch wel het kleine scherm. De informatie over de cache lees ik nog steeds het liefste op papier, dan kun je onderweg ook aantekeningen maken.


 3. 2 uur geleden zei De_K:

  De mooiste route die ik gisteren gelopen heb was naar een cache die ik niet kon vinden. Dat is beloond met log en foto's.

  Je zegt het zelf het beste! Ik vind ook dat een mooi log met foto’ s een mooie beloning is. Regelmatig lees ik wel wat logs voordat we een bestemming uitkiezen. Helaas worden er veel verzamellogjes geschreven, over een hele dag cachen en maakt dat het lastiger om als lezer snel te zien wat anderen van de cache vinden.


 4. Moeilijke vraag. Ik heb er niet zoveel problemen mee als een cache die lag op disabled staat in het archief gaat, wanneer een CO niet op vragen van de reviewers reageert. Vaak zie je op de pagina dat er om reactie is gevraagd.

  Waar ik meer problemen mee heb is dat ik ook regelmatig zie dat een cache op disabled wordt gezet door reviewers wanneer een NM niet snel genoeg opgelost wordt door de CO. Wij hebben al een paar keer aan een cache gestaan die disabled was om die reden en die helemaal in orde waren. Reden was dan bijvoorbeeld dat de cache een paar keer niet gevonden was. De laatste keer hadden wij de cache niet gevonden en heb ik een tijdje gevolgd of anderen hem wél konden vinden. De cacher na ons vond hem ook niet en schreef een NM, de cache was weg zei hij. CO met een resevecache op pad, was de cache er gewoon nog. Kan me voorstellen dat zo’n CO een volgende keer minder snel gaat kijken.

  Dit gebeurt niet alleen in Nederland, ook bij onze zuiderburen heb ik het een paar keer gezien.


 5. Peetee, wat vind jij toch veel leuke artikelen. Dat stukje in de Toren vind ik heel herkenbaar. De toevallige ontmoetingen, daar geniet ik ook altijd van. Ik ben dan geen reporter, maar als cacher kom je vaak ook leuke mensen tegen onderweg. Dat hoeven niet altijd collega cachers te zijn. Zo hebben we tijdens het lopen van een multi in België eens kennisgemaakt met een kok die paddenstoelen zocht in het bos en ons uitleg gaf. Of ik denk aan een molenaar op Goeree, die ons een rondleiding gaf in zijn molen. Warme herinneringen heb ik ook aan een meisje dat een hele morgen met ons meefietste door de polder in Noord-Holland en aan een team dat ik onderweg in een boom zag hangen en waar ik nu af en toe nog mailcontact mee heb.

  De schat van de pater hebben wij lang geleden trouwens ook gevonden, toen was het een prachtige wandeling.

  • Like 1
×
×
 • Create New...