Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2795
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  75

Berichten geplaatst door regenboog2

 1. Wat een weer hè? Die regen blijft maar vallen. Gelukkig hebben wij het niet zo zwaar als Limburg, België en Duitsland.

  Bij ons stond de straat wel blank vanmorgen, maar daar bleef het gelukkig bij. Om de moed niet te verliezen een zonnige foto, die we afgelopen maandag nog hebben gemaakt tijdens een cache- fietstocht rond de Maashorst. En voor vandaag, de renners volgen op hun weg door de Pyreneeën.

  P1190033.JPG

  • Leuk 1
 2. O, ja. Dat herken ik wel. Het zou fijn zijn als je van te voren wist dat je de antwoorden niet ter plaatse kunt vinden. Wij vinden dat geklungel op de telefoon onderweg ook niet fijn.

  Toevallig hebben wij gisteren wel een aardige gedaan. De informatie over de geschiedenis van een kasteelruïne was binnen een kleine straal te vinden en om de bonus te vinden was het een stukje wandelen rond de ruïne, langs het water en dan het bos in. Was perfect op een rustige, warme avond.

 3. 6 uur geleden zei Linkalovers:

  Waardeloos weer de laatste dagen. Als het dan nog regent, dan heeft de natuur er nog wat aan. Maar dat gesputter heeft geen nut/zin.

   

  Ik ben het eens Linkalovers, maar hier in het zuiden heeft het de laatste dagen echt genoeg geregend voor de natuur. En in Limburg zelfs veel te veel.

  De tour kijk ik vooral ook voor de mooie plaatjes, dat doet de Franse regie toch altijd weer goed.

 4. Het blijft maar miezeren hier. Niet echt weer om er op uit te trekken. Ik denk dat ik maar naartoe tour ga kijken. De tijdrit vind ik niet echt leuk om te kijken, maar gisteren wel het slot gezien. Knap hoe Mathieu het geel heeft gehouden. Misschien lukt dat vandaag nog wel een keer.

 5. We hebben wel al wat meer labcaches gedaan. In feite lijken ze meer op een multi (alleen krijg je elk wp een puntje).

  Of je ze leuk vindt, is een kwestie van uitproberen. De kwaliteit varieert (net als bij 'gewone' caches trouwens). Bij sommige caches bezoek je echt leuke plaatsen in de stad of in de natuur en krijg je ook interessante informatie of leuke weetjes te zien in de app bij de wp's. Maar we zijn ook wel eens teleurgesteld geweest over de opzet of de route. Wat betreft het navigeren vind ik de telefoon ook niet echt fijn, ik gebruik liever de GPS (wel met kaart :))

  Ik ben wel benieuwd wat je ervan vindt.

   

 6. Wij hebben ook niet veel Wherigo’s gedaan. Wij waren met twee telefoons en een GPS. Ik vond het wel leuk, maar ook wij hebben geworsteld met de ontvangst. Dan weer konden we verder met het ene apparaat, dan weer met het andere. Ligt waarschijnlijk ook wel aan ons, want wij vonden het ook lastig met de Oregon. 
  Onze ervaring is van jaren geleden, in de begintijd van de Wherigo en sindsdien hebben we het niet meer geprobeerd.

×
×
 • Nieuwe aanmaken...