Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Posts posted by regenboog2


 1. 19 uur geleden zei Linkalovers:

  Inderdaad. Deze cache ligt bij mij al in de Ignore bak en "...staat niet op de kaart...".

  Linkalovers, als het een leuke cache is, moet je hem gewoon gaan lopen hoor! Volgens mij hebben alle caches ad random een aanwijzing gekregen. Ik geloof niet dat de cacheleggers daar iets over te zeggen hadden.


 2. 17 uur geleden zei Berenboot:

  Hoe het met de rupsen zit weet ik niet, maar teken hebben net als muggen een sterke voorkeur voor bepaalde mensen/dieren.

  Ik heb 2 honden, allebei Duitse herders, de ene heeft ze vrijwel nooit, de ander vinden ze om te smullen.

  Ik ga er van uit dat de haartjes van de rupsen geen voorkeur hebben, die verwaaien gewoon vanuit de nesten. Wat betreft muggen en teken, ben ik inderdaad ook altijd degene die het meest gebeten wordt.


 3. Hallo spoekie, ik leef met je mee. Ik zit onder de bulten en ook hier geen crème te krijgen. Blijkbaar is het extra heftig dit jaar. Ik loop de haartjes niet alleen op tijdens het fietsen, maar ook op het werk. Ook ik dacht eerst aan muggenbulten, maar toen meer collega’s en kinderen klachten kregen, bleken er nesten te zitten in de bomen op ruim 100 meter afstand van ons terrein. Met alle wind van de afgelopen tijd zijn de haartjes waarschijnlijk veel meer verspreid.

  Gisteren hebben we nog gefietst en toen heb ik weer flink wat bulten opgelopen. Opvallend genoeg heeft mijn partner er geen last van en we reden toch echt langs elkaar :)

×
×
 • Create New...