Spring naar bijdragen

By-Tor and the Snow Dog

Leden
  • Aantal bijdragen

    21
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over By-Tor and the Snow Dog

  • Verjaardag 11-05-1973

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Legend
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    2003

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Ik wil er wel een als ie niet duurder is als tien Euro.
  2. Hallo, Enige tijd geleden heeft een collega van mij aan een bedrijfje dat ons bedrijfsblad verzorgt doorgegeven dat ik er een buitengewone hobby op na houdt. Namelijk geocachen. Nu ben ik door een redactielid benadert of die een interview bij mij kon afnemen. Uiteraard vind ik het leuk om over m'n hobby te praten dus heb ik as. dinsdag 14 september een afspraak met hem gemaakt. Het stukje zal waarschijnlijk in oktober of november in ons bedrijfsblad verschijnen. De oplage is 300 stuks. Nu maar hopen dat de werkgever er niet achter komt dat veel van de gevonden caches in de baas zijn tijd zijn gevonden. Een kopie van het interview zal ik t.z.t. op het internet plaatsen. Met vriendelijke groet, By-Tor and the Snow Dog.
  3. Hi, Ik had vandaag net een discussie op het persoonlijk niveau met Yvonne (GOTCHA) over o.a. dit onderwerp. Ik ben van mening dat de logjes van velen inderdaad wat magertjes zijn. Dat komt denk ik, omdat velen het cachen als een wedstrijd zien. Zoveel mogelijk caches per dag en het maakt niet uit hoe ze eruit zien of waar ze liggen. Ik zelf, maar dat is natuurlijk persoonlijk, vind het schrijven van de logjes een van de leuke dingen van het cachen. Je kent de maker niet en dus is het makkelijk om eerlijk te zijn. Dat doe ik dus ook. Als het een mooie cache is op een mooie lokatie dan neem ik er de tijd voor om een leuke log te schrijven. Dat is leuk voor de maker om te lezen. Als de cache niet wat is dan zal ik dit ook eerlijk ventileren. De maker moet dan maar zien wat hij ermee doet. Voorbeelden zijn: Leuke cache: GC814D Waardeloze cache: GC6DB4
  4. Sorry. Ik heb zojuist een vraag gesteld en dat mag hier niet. Dit is een draadje voor nieuws en informatie. 1000x excuus.
  5. By-Tor and the Snow Dog

    Teken!

    Van de week had de kat van een nichtje van me een teek bij z'n oog. Deze heeft ze verwijderd en nu is de kat aan een oog blind. Die tangetjes moet je wel mee om weten te gaan.
  6. Hi, Nu een volgende vraag. Hoe zit het precies met het approven. Nog niet zo lang geleden. Ca. twee maand geleden heeft een kennis van me toestemming gevraagd om een cache te plaatsen op een bepaalde lokatie. Die toestemming kreeg hij (want het betreft hier een hij) niet. Nu zijn we twee maand verder en ligt er toch een cache op exact dezelfde lokatie. Alleen niet geplaatst door die kennis. Rara hoe kan dat dan? Misschien was de approver wel aan vakantie toe?
  7. En hier ook niet. Fantastische kaarten.
  8. Jaaaah, Megaheks let goed op! Ik word inderdaad ouder as. 11 mei al 31. En inderdaad ook papa. De tweede is al onderweg. Allemaal aspirant geocachers. En Rush komt op 1 oktober as. naar Ahoy. Wees wel snel als het al niet uitverkocht is.
  9. Ik wil ook wel wat kwijt over mijn nickname en de nicknames van mijn caches. Allereerst: By-Tor and the Snow Dog is de titel van een nummer van het album: Fly by Night van Rush, een Canadese rockband die dit jaar al 30 jaar aan de weg timmert. Dit jaar komen ze sinds twaalf jaar weer eens bij ons langs. Op dat moment heb ik lang moeten wachten. Dan de naam van mijn eerste cache: Cygnus X-1. Eveneens afkomstig van Rush, alleen nu van het album: Hemispheres. Mijn tweede cache is net ge-approved en heet: Kamikazes en dat heeft geen snars met al het voorgaande te maken. Dan hoop ik binnenkort een derde cache ge-approved te zien en dat is, jawel: Cygnus X-2. Geen titel van een nummer, maar weer wel een logisch gevolg van Cygnus X-1. Snap je? Nu, ik zal jullie niet langer tot last wezen met mijn slappe verhaal zo laat op de avond. Welterusten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...