Spring naar bijdragen

speurhond

Leden
  • Aantal bijdragen

    58
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over speurhond

  • Verjaardag 20-07-1965

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Oregon 400t
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    17 januari 2009

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.poedels.eu
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw
  • Woonplaats
    Almere
  1. Ze zitten ook vaak aan nagelschaartjes
  2. Heel veel succes gewenst en knap dat jullie dit op je willen nemen. Speurhondje
  3. Wij waren begin vorig jaar naar een camper bijeenkomst. Daar zagen we allemaal mensen zitten achter een computer. Geen idee wat ze aan het doen waren, maar het zag er wel allemaal heel gezellig uit. Apied@ck ( een stadsgenoot uit almere) heeft ons toen verteld wat ze allemaal aan het doen waren en hoe alles in zijn werk ging. Wij waren meteen aangestoken door het virus. Niet veel later hebben we een cache apparaat aangeschaft en al gauw voldeed hij niet aan ons wensen (had alleen met het schermpje te maken hoor, want qua apparaat was hij ook goed) en hebben een Oregon 400t aangeschaft en deze brengt ons overal.
  4. Na steeds maar weer proberen is het nu uiteindelijk gelukt en ben er ook achter dat je via het programma ook caches gewoon op kan laten halen als je bv een stad in geeft. Mooi programmaatje hoor ziet er helemaal toppie uit.
  5. Heb je iets meer info? Het duurt heel lang voordat hij de GPX files ophaald en als ik een cache wil verwijderen dan slaat die vast. Ik kan ook niet somige GPX files openen. Hoeveel caches kun je eigenlijk in de GPX file maken die gatecacher aankan. 200 of 500 ..... Hij laat trouwens ook niet de fotos zien. Daar staat een kruisje bij.
  6. 1 Probleem opgelost. Ondanks dat bij het installeren werd gezegd dat de oude Gatecacher eraf gehaald word, zat hier het probleem. Eerst zelf alles weg halen en dan opnieuw installeren. Maar nu een ander probleem. Het programma slaat nog steeds vast en moet de telefoon gerest worden. Hebben meer mensen hier last van gehad en hoe hebben jullie dit opgelost.
  7. Ik heb het programma op mijn vario III geinstaleerd en zodra in het opstart laad hij een heleboel caches in (weet niet waar hij die vandaan haalt?) en vervolgens doet hij niets meer en zit het programma helemaal vast en moet ik een soft reset geven. Wat kan dit zijn?
  8. Ik was even dit draadje aan het lezen en heb even gekeken naar de filmpjes. Ik kan jullie melden dat er inmiddels 42 van deze serie zijn http://www.archive.org/details/IcenryesGeo...eozineEpisode42. Groetjes speurhondje
  9. speurhond

    Dagje Cachen, Waarheen?

    Jammer dat jullie niet zo veel willen reizen, maar in de buurt van stadskanaal liggen heel veel traditionele met prachtige fiets routes. Echt een aanrader. Ik kom zelf uit almere maar ga graag daar naar toe en maak er altijd een leuk weekend van. Groetjes speurhondje
×
×
  • Nieuwe aanmaken...