Spring naar bijdragen

5xotten

Leden
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door 5xotten geplaatst

  1. 5xotten

    Kindercaches Website

    een super gave kindercache in het oosten van het land is prutsel prutje GC1F4V1. Deze hebben als 100e cache gedaan inmiddels ruim 200 verder maar onze kinderen hebben het nog over deze cache als ze vertellen over geocaching.....is echt geweldig!!!!!
  2. Hoi, We hebben voor een kinderfeestje van onze zoon as woensdag een sherlock holmes speurtocht uitgezet in het bos. Op het einde zouden we graag een munitiekist(de schatkist)verstoppen maar deze hebben we helaas niet. Is er een geocacher die er ngo een thuis heeft in de omgeving van Enschede waarvan wij het kistje voor 1 dagje kunnen lenen.
  3. 5xotten

    Gc Voor Schoolkamp

    Hoi, Misschien een tip om eens rond te googlen over GPS tochten dicht bij de lokatie. Tegenwoordig zijn er zoveel bedrijven die losse routes uitgeven en ook veel vvv kantoren hebben GPS routes. Ben ook al bij verschillende vakantieparken de mogelijkheid tegen gekomen om een gps te huren en een route te doen. Je zou zo'n route kunnen gebruiken en aan het einde zelf evt een schat neer kunnen leggen als die er al niet is.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...