Spring naar bijdragen

mar-ine

Leden
  • Aantal bijdragen

    27
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    1

Alles door mar-ine geplaatst

  1. mar-ine

    Munzee Stikker Op Je Stash?

    eraf met die stikkker.
  2. mar-ine

    Commerciele Caches ?

    tja, het blijft een schemergebied. In NoordHolland is zelfs een team met de naam van hun bedrijf. Hun cache heeft de naam van het bedrijf. En je raadt het al, die ligt bij hun bedrijf. Klagen helpt niet, revieuwer snapte mij wel maar GS vond het allemaal kunnen. Pas je pagina-naam iets aan en wijzig de tekst.( je moet niet gelijk al beginnen melden dat je GEEN binding heb). Puzzelend nl snapt echt wat er gezocht wordt. Half sterretje erbij, klaar is kees. Succes.
  3. mar-ine

    Geocaching Info Materiaal

    Ik zou zeggen: niet doen. Geocaching is niet gebaat bij een grote toeloop van nieuwe cachers. Ga gewoon lekker cachen, maak MOOIE caches.(dus geen fotorolletje onder steen). Neem af en toe eens iemand mee en wijdt ze in. Je enthousiasme is mooi maar tevens je grootste valkuil, zoals zo vaak gebleken. -ook dit is maar een gedachte-
  4. ik wil je niet teleurstellen maar Tom is gestopt met de ontwikkeling van dat programma. Puik progje. Jaren heeft Tom gestreden tegen GS over api-rechten. Nu doet GS hier niet moeilijk meer over maar nu werkt het niet meer. Zelf gebruik ik nu Pocketdrake. Werkt ook lekker, niet helemaal GczII maar werkbaar.
  5. mar-ine

    Volgers

    als je de cache PM-only maakt kun je wel zien wie er kijken, niet de volgers.
  6. mar-ine

    Wat Coins Te Koop

    en? al verkocht?
  7. mar-ine

    Dubbel Log: Terugvinden

    Geweldig! Bedankt.
  8. Wij hebben ondertussen aardig wat caches gevonden. Nu blijkt er gens een foutje ingeslopen te zijn. We krijgen de melding: 2209 found on 2208 unique caches. Ik probeer die dubbelle log te vinden. Iemand een idee?
  9. mar-ine

    Gc.Com En Twitter

    nietszeggende mldingen. vervuiling. op pockettweet kan ik geen filter instellen dus moet ik dat wel wegscrollen. Oplossing. Unfollow, dit is dan ook al verschillende malen gedaan. Je hebt er zo niets aan.
  10. mar-ine

    Zwerver Bij Cache

    Ik zie hier allemaal mooie woorden. nu even de (andere) realiteit. zelf heb deze cache als eerste mogen doen. Bij de brug vandaan ben ik toen de dijk opgelopen. Daar had ik uiteindelijk natuurlijk niets te zoeken. Toen stond daar in de bosjes ook al een tentje. Verderop lag een zak met gestolen spullen in de bosjes. Die heb ik trouwens bij de politie ingeleverd. Onder de brug was in auto het slachtoffer geweest van een inbraak, glas. Persoonlijk zou ik dus geen coin of travelbug acchterlaten in een cache waarvan ik (nu) weet dat iemand zo dicht bij "huist". Ik denk zelfs dat ik hem niet zou loggen. Voor het zelfde geld heb je met een of andere gek te maken. (spreek uit ervaring) zie daar maar weer vanaf te komen. Ik zou zeggen off-line. Alle mooie dromen ten spijt.
  11. Sinds kort geen notificatie meer per twitter. Dat is niet onoverkomelijk maar wel heel jammer. Ik begrijp ondertussen wel waarom dit is maar zou toch ook graag eens horen wat jullie ervan vinden.
  12. niets aan doen. je zit daar voorbij de greenwhichlijn. je zit daar dus vaak in het westen. als je nog eens naar het zuiden gaat wordt de N ook een S. Kortom Query inladen en gaan.
  13. mar-ine

    colorado

    Zijn geloof ik gekraakt gedownload via internet maar ik geloof dat ik eerst mapsource? als programma nodig heb
  14. mar-ine

    colorado

    diegene was met apparaat op stap toen z'n laptop, met alles erbij, uit z'n auto gestolen is. Zelf had hij nog een 60 waar hij zowiezo mee verder wilde. that's all I know.
  15. mar-ine

    colorado

    Ik heb een colorado van iemand overgenomen. Niets erbij. Topokaarten gedownload. Hoe kan ik deze op de colorado zetten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...