Spring naar bijdragen

mistraller

Leden
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over mistraller

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 23-06-1976

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  OziCE
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Heesch
 1. Klopt helemaal, maar moet je daar geen premium member voor zijn? Anders maar op de kaart zo dicht mogelijk in de buurt komen en dan onder aan een cachepagina "all caches nearby, that I haven't found aanklikken. Krijg je een hele lijst vanaf dat punt. Althans zo deed ik het. Nee, hoor daar hoef je geen premium member voor te zijn. Uitfilteren van Finds op GC.com is wel degelijk voorbehouden aan PM. Ik krijg mijn smileys niet van de GC.com kaart geveegd, ik krijg de melding dat de feature alleen voor premium members is. (Het staat immers in een greyed-out veld.)
 2. De pot verwijt nu toch wel de ketel... (No offence verder hoor) Persoonlijk was ik in den beginne vooral bezig om uit te vinden hoe alles in z'n werk ging, dan mij druk maken over een cijfertje of Geo D'Ors. Dat cijfertje kwam toch wel in orde met het Rondje Bernheze in de achtertuin
 3. Wat ik dubieus vind is dat er mensen zijn die een cache die ze niet gevonden hebben toch loggen als gevonden. Een cache die weg is is weg. Die kun je dus ook niet vinden en dus ook niet loggen als gevonden. Er zijn slechts drie regels bij geocachen en zelfs die drie blijken voor sommige mensen al te veel te zijn. Greetz, Bloodwoosj. Ik bedoel vooral de tradi's die als oppikker zijn neergelegd. Had de canister niet geripped geweest, dan had je kunnen loggen, en als de cache eigenaar dan toestemt dat je hem als find logt, omdat je kan aantonen dat je de spot had gevonden, dan zou ik daar accoord op geven. Overigens heb ik bij de bewuste cache waar mij dit overkwam de eigenaar niet gemaild, en een DNF gelogged, met de melding dat ie geripped is. 3 logs daarna zijn ook DNF. Zie GC14WDF. Maw, ik vraag mij gewoon hardop dingen af, je hoeft me niet meteen te beschuldigen van het niet volgen van de spelregels. Dan zijn er cachers die een needs maintenance plaatsen nadat ze de cache als gevonden gelogd hebben, want dat ene puntje is toch o zo belangrijk. Bah. In mijn onwetendheid vraag ik me af wat hier mis mee is? Als een logrol zeiknat/praktisch vol is, dat ik er met moeite op kon schrijven, dan is het gewoon een find. Maar er is dus wel maintenance nodig, maar je kan niet in één log een find en een maintenance tegelijk loggen. toch?
 4. Ik heb een tijdje terug een lange wandeling gemaakt voor een aantal caches. Eenmaal aangekomen was mijn pen nergens te bekennen. Ik heb toen een foto van de canister genomen, en deze erbij gepost. Daar heb ik niets op gehoord, maar zo hoort het wat mij betreft. Als je kan bewijzen dat je er fysiek geweest bent, dus het logboek in handen hebt gehad, dan lijkt mij dat voldoende. Hoe vaak gebeurt het niet dat een logboek nat wordt, kwijt is, ook dan is er geen bewijs meer. Maar ik merk wel dat er behoorlijk vaak laksheid bij de leggers bestaat. Ik heb al een paar keer een "needs maintenance" gelogd, maar nog nooit iets op teruggehoord. Bij een van de caches (GC19ARB) ben ik uiteindelijk maar zelf teruggegaan, omdat ik in het juiste doosje een TB had achtergelaten. Maar er ligt ook een fake doosje, dus iedereen logt daar op een niet-origineel boekje. Ik heb daar de doosjes maar op een hoop gelegd, zo kan de TB in elk geval gevonden worden. Ook natte boekjes, verdwenen boekjes, ben ik al zo vaak tegengekomen dat ik soms denk, waarom ben ik hier. Er wordt een rolletje gedumpt en er wordt niet meer naar omgekeken. Ik ben zelf een cache aan het voorbereiden (mijn eerste), die komt dusdanig te liggen dat ik hem regelmatig kan controleren. Geen log is geen internet log, tenzij er een valide reden is (pen vergeten, maar een foto van het boekje is dus prima) Maw, ik ga wel de logs controleren. Wat ik overigens ook dubieus vind, is als je de cache locatie absoluut met zekerheid gevonden hebt, maar de cache blijkt verdwenen. Door een foto van de plek te mailen vind ik in dat geval ook dat je een find zou moeten mogen loggen. Een tijd terug heb ik GC1NDDJ gelogged door een foto van mijzelf. Die cache lag bij de pontonbrug in Cuijk tijdens de 4daagse, dus die was die dag niet te loggen. Dat vond ik juist een leuke geste van de legger!
 5. mistraller

  Geocaching.com ligt plat

  Bizar dat er nog sprinklers worden toegepast in een dergelijk datacenter. Overal ter wereld zijn gasblussystemen in serverruimtes gemeengoed. JUIST om na een brand weer snel door te kunnen draaien, omdat de spullen die niet in de fik hebben gestaan dus ook geen schade hebben.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...