Spring naar bijdragen

zonnebaars

Leden
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door zonnebaars geplaatst

  1. Fijn dat mensen hier op voorhand al weten wat de reviewers wel of niet doen ten aanzien van dit onderwerp. Er is recentelijk ook door de reviewers een zeer duidelijke mail naar Groundspeak gestuurd, juist omdat we donders goed beseffen dat dit een heikel punt is en ingraven van caches na jaren van gedogen nu ineens niet meer mag. Dit brengt ons als reviewers in een spagaat waar we zelf ook niet om gevraagd hebben. wordt vervolgd. ~~Diogeones / zonnebaars
  2. Hoi! Ik ben zonnebaars en ik ga regelmatig met een min of meer vast groepje vrienden (Toedeledokie, zouk team, Lucky Finders, sjonnie en Roppio) op pad om leuke nachtcaches te doen. Zo ontdekten we een plaatsje net over de grens bij Venlo genaamd Wachtendonk waar echt een hele mooie nachtcache ligt, Der Magische Briefkasten. Hier zijn we denk ik wel een uur of 8 mee bezig geweest, maar ieder waypoint is een uitdaging op zich. Natuurlijk mag in het Nederlandse lijstje de ontvoerde prijskoe niet ontbreken, Qua opzet en uitvoering ongeevenaard!
  3. Wow, er komt heel wat voorbij dat we nog niet gedaan hebben. Ik ga de lijstjes zeker gebruiken om wat dagtochtjes uit te zetten. Een van de caches die we het allerleukst vonden was "van Kluis tot Kookhuis" (GC2JV5X) in Maastricht. Grandioos om een cache zo te verstoppen.
  4. Uiteraard hebben wij ingeschreven toen dit event online kwam. Apie is inmiddels een goede bekende van ons en hem kennende kunnen we weer wat leuks verwachten in Valkenswaard. Voor de beginnende cachers die denken van "oh jee, een event, wat is dat nou?" zou ik zeggen, gewoon komen en lekker alleen of met andere cachers op zoek gaan naar caches. Je mag altijd met ons mee, vinden we gezellig. Na afloop komen we bij elkaar en praten nog gezellig na over de belevenissen van de dag.
  5. Zowel geochecker.com als geocheck.com zijn bezweken onder hun eigen succes. Vervelend voor CO's maar nog vervelender voor de cachers die hun oplossingen willen controleren zonder meteen de mailbox van de CO vol te gooien. Ik ben uitgeweken naar Certitude, niet ideaal, maar wel een mogelijkheid om de oplossing te controleren. My link
×
×
  • Nieuwe aanmaken...